Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Bartomeu, după zvonurile apărute despre plecarea lui Messi: "Nu vreau să dau acum detalii, pot spune doar atât"

Prima reacţie a lui Bartomeu, după zvonurile apărute despre plecarea lui Messi: "Nu vreau să dau acum detalii, pot spune doar atât"

FC Barcelona

Comentarii

Preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, a declarat că Lionel Messi îşi va încheia cariera la clubul catalan, dezminţind informaţiile conform cărora starul argentinian nu ar mai dori să-şi prelungească actualul contract, care expiră anul viitor, informează Reuters.

"Messi a spus că îşi va încheia activitatea şi viaţa fotbalistică la Barca", a declarat Bartomeu pentru postul de televiziune Movistar, după ce echipa sa a învins-o în deplasare, cu scorul de 4-1, pe Villarreal (VIDEO AICI).

"Nu voi explica detaliile, pentru că suntem concentraţi asupra competiţiei şi negociem cu mulţi fotbalişti, însă Messi ne-a explicat că vrea să rămână aşa că ne vom bucura de el pentru încă mult timp", a adăugat conducătorul catalan.

Messi, în vârstă de 33 ani, care a semnat ultimul său contract cu Barca în 2017, a devenit mai critic la adresa conducerii clubului anul trecut, iar postul de radio Cadena Ser a anunţat săptămâna trecută că sud-americanul este nemulţumit de modul în care merg în prezent lucrurile la gruparea de pe Camp Nou şi că doreşte să plece în 2021.

Succesul de la Villarreal o menţine pe FC Barcelona în cursa pentru titlul de campioană a Spaniei, aflându-se la patru puncte în spatele rivalilor de laReal Madrid, care s-au impus cu 1-0 pe terenul lui Athletic Bilbao, graţie unui gol marcat din penalty de Sergio Ramos.

Afla mai multe despre: messibarcelona 

viewscnt
Articole similare