Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Becali, după ce a pierdut palmaresul: "Înseamnă că suntem toţi nebuni şi proşti". Cum e afectată FCSB la coeficientul UEFA

Prima reacţie a lui Becali, după ce a pierdut palmaresul: "Înseamnă că suntem toţi nebuni şi proşti". Cum e afectată FCSB la coeficientul UEFA

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a reacţionat după ce Tribunalul Bucureşti le-a dat dreptate reprezentanţilor CSA Steaua în procesul pe care-l au cu FCSB.

Conform deciziei, care nu este definitivă, palmaresul echipei de fotbal aparţine din 1947 până în 2003 aparţine clubului Armatei (DETALII AICI).

"Nu mă afectează! Asta e România. Mă minunez şi eu. Aici e vorba de continuitate. Dacă un copil face clasa I şi după aceea face clasa a II-a şi tot aşa până în clasa a 12-a, înseamnă că el a făcut toate clasele. Nu altcineva.

Pe de o parte râd, pe altă parte plâng, pentru că aşa ceva se întâmplă în România, în ţara mea! Voi ataca decizia la Curtea de Apel, pentru că vreau să văd până unde se poate merge! Dacă şi la Curtea de Apel se menţine decizia, înseamnă că toţi suntem nebuni şi proşti. Înseamnă că totul globul este idiot şi doar judecătorul este deştept.

Doar pierdem 2 puncte la coeficientul UEFA! Le aveam pentru că aveam Cupa Campionilor în palmares. Dar nu mă deranjează. Asta e România! Pierde o echipă românească la coeficient. Cei de la CSA nici nu au ce să facă cu palmaresul. Dacă vor să promoveze şi fac societate pe acţiuni şi se asociază cu un privat, o să contest decizia.

Nu poate acea societate să preia palmaresul Stelei. Dacă eu nu am putut, acea societate de ce să poată? Dar nu mă mai enervez. Asta e ţara noastră şi trebuie s-o iubim, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: steauafcsbbecali 

viewscnt
Articole similare