Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Becali după succesul cu U Craiova. Cine crede că a fost omul meciului şi ce ”idee” i-a dat lui Teja: ”Nu eu sunt antrenorul” :)

Prima reacţie a lui Becali după succesul cu U Craiova. Cine crede că a fost omul meciului şi ce ”idee” i-a dat lui Teja: ”Nu eu sunt antrenorul” :)

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a plecat fericit de la Arena Naţională după ce FCSB s-a impus cu 3-2 în faţa Craiovei. Acum, patronul FCSB spune că va ţine cu Craiova la meciul cu CFR Cluj.

FCSB ţine aproape de CFR Cluj după ce s-a impus cu 3-2 în faţa Craiovei. Gigi Becali speră în continuare la titlu, mai ales dacă oltenii vor câştiga cu CFR Cluj, în etapa următoare, pe teren propriu:

”Sunt foarte mulţumit de victorie, de joc. Am luat două goluri aiurea, au intrat de două ori în careu în prima repriză şi au dat două goluri. Am controlat jocul total zic eu. 21.58 Felicit toată echipa pentru dăruir, pentru muncă. (Aveţi ceva de reproşat arbitrajului?) Eu nu ştiu, eu am înţeles că nu ştie nimeni nici la ora asta de ce s-a anulat golul. Nu am înţeles şi am înţeles că mai avem 11 metri, să spună Crăciunescu.

(Poate ar trebui VAR-ul) Pentru ce să fie introdus VAR-ul? Dacă nu vrea arbitrul să dea, nu mai poate VAR-ul să facă nimic. Dacă arbitrul nu vrea. Dacă nimeni la ora asta nu ştie de ce s-a anulat golul. Nimeni! Voi ştiţi? De ce s-a anulat?

Acum sunt la 7 puncte de CFR... e greu. Eu aş vrea să intre în luptă. Craiova este echipă bună, poate să bată pe CFR, să batem şi noi pe CFR şi să trecem noi pe primul loc”, a declarat Gigi Becali.

Patronul FCSB a fost întrebat şi despre faptul că Florentin Matei şi Adrian Stoian n-au fost nici măcar rezerve la partida cu Craiova: ”Dacă nu sunt nici pe banca de rezerve, ce să facem? Ce sa facă Matei? Să stai degeaba la Steaua? Dacă nu prinzi banca, ce?” De altfel, cei doi sunt pe lista neagră şi urmează să plece de la FCSB.

Întrebat despre omul meciului, Gigi Becali l-a ales pe Ioan Hora, cel care a deschis scorul. Dar spune că ar fi bine să joace titular alături de Gnohere, mai ales că şi francezul a marcat: ”Eu l-aş alege pe Hora. Munca pe care a văzut-o el nu s-a văzut. Dar eu l-aş alege pe Hora. (n.r. Că Gnohere a marcat) N-ai ce să le faci, trebuie să joci cu amândoi atunci. Ce, sunt eu antrenorul echipei? Vorbiţi cu Teja”.

Afla mai multe despre: gigi becaliliga 1craiova 

viewscnt
Articole similare