Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Camora după înfrângerea din Supercupă: "E normal să fim trişti". Cuvinte frumoase despre Hagi

Prima reacţie a lui Camora după înfrângerea din Supercupă: "E normal să fim trişti". Cuvinte frumoase despre Hagi

CFR Cluj

Comentarii

Mario Camora, căpitanul lui CFR Cluj, s-a declarat dezamăgit după înfrângerea din Supercupa României, 0-1, cu FC Viitorul, dar el şi colegii săi trebuie să se gândească de acum la meciul din UEFA Champions League.

"Din păcate s-a schimbat norocul, noi am avut mai multe ocazii. E normal, primul meci oficial e mai greu, echipa nu are ritm, e diferit de un meci amical, joci cu mai multă viteză. Noi am venit să câştigăm, toată echipa a vrut să câştige trofeul şi e normal să fim trişti", a fost prima reacţie a lui Mario Camora. 

Portughezul însă nu va sta prea mult timp supărat. Căpitanul de la CFR i-a atenţionat şi pe colegii săi că de acum trebuie să fie cu gândul numai la meciul cu Astana: "Important e să ţinem capul sus, avem un meci importanţi marţi, vrem să fim cât mai fresh. Avem un zbor lung mâine şi trebuie să pregătim cât mai bine meciul de marţi". 

La finalul flash interviului, Camora a ţinut şi să îl felicite pe Gică Hagi, declaraţie care vine la puţin timp de la performanţa României U21 la Campionatul European: "Îl felicităm şi pe domnul Hagi, este meritul lui pentru academia pe care a făcut-o, sper ca mai multe echipe din Liga 1 să ia exemplul lui"

Afla mai multe despre: mario camorainterviu 

viewscnt
Articole similare