Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Carlo Ancelotti după ce s-a întors la Real Madrid! "Echipa asta a fost mereu în inima mea!"

Prima reacţie a lui Carlo Ancelotti după ce s-a întors la Real Madrid! "Echipa asta a fost mereu în inima mea!"

Real Madrid

Comentarii

Antrenorul italian s-a întors după 6 ani pe Santiago Bernabeu.

Real Madrid a anunţat despărţirea de Zidane, iar gruparea spaniolă avea nevoie de un nou antrenor. Ancelotti s-a întors în capitala Spanie, după ce în 2014 a cucerit UEFA Champions League alături de Los Blancos. Fostul antrenor de la Bayern Munchen s-a despărţit de Everton, echipă cu care a terminat pe locul 10 în Premier League. Antrenorul italian a semnat o înţelegere valabilă pe 3 ani cu fosta campioană din La Liga. 

 "Aş dori să îi mulţumesc lui Everton, jucătorilor mei şi fanilor pentru că mi-au dat ocazia să antrenez acest club fantastic şi istoric. Am decis să plec şi să accept o nouă provocare la o echipă care a fost mereu în inima mea, Real Madrid ", a scris noul antrenor al lui Real Madrid pe contul său de Twitter.

Pe lista lui Florentino Perez ar mai fi fost nume precum Massimiliano Allegri, Antonio Conte, Xabi Alonso, Raul şi Mauricio Pochettino, dar oficialul madrilenilor l-a dorit pe Carlo Ancelotti.

În mandatul trecut, italianul a câştigat 75 la sută dintre meciurile la care a stat pe banca echipei Los Blancos. Din 119 partide, Ancelotti a obţinut 89 de victorii, el având o statistică mai bună decât orice alt manager care a stat la cârma madrilenilor cel putin 50 de meciuri.  

Afla mai multe despre: carlo ancelotti 

viewscnt
Articole similare