Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Contra după tragerea la sorţi: "Nu e cea mai grea grupă în care puteam pica!" Ce îşi doreşte pentru meciul de debut

Prima reacţie a lui Contra după tragerea la sorţi: "Nu e cea mai grea grupă în care puteam pica!" Ce îşi doreşte pentru meciul de debut
Comentarii

Cosmin Contra spune că tragerea la sorţi a fost una echilibrată pentru România, în condiţiile în care tricolorii puteau pica într-o grupă şi mai dificilă.

  • România va lupta cu Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta, în Grupa F, pentru calificarea la Euro 2020. Primele două ocupante ale grupei obţin biletele pentru turneul final.

Selecţionerul României consideră Spania favorită certă în Grupa F, dar crede că lupta pentru locul 2 e deschisă. Dorinţa lui Contra e ca România să nu debuteze cu Spania, astfel încât să înceapă preliminariile cu o victorie.

"Mie mi se pare că nu e cea mai grea grupă în care am fi putut pica. E cumva la mijloc ca dificultate. E clar că de Spania nu mai trebuie să spunem ceva. Am primit deja mesaje de la ziariştii spanioli. Chiar vorbisem cu Luis Enrique ieri şi discutam despre un posibil amical.

Am jucat cu Suedia meciul amicat de la Craiova, ştim ce forţă au. O echipă care se califică în mod regulat la turneele finale. Norvegia e în reconstrucţie. E clar că nu sunt două adversare uşoare, dar sunt echipe cu care ne putem bate.



Suedia e o echipă care se bazează pe forţa colectivă şi nu va fi uşor, dar am demonstrat la Craiova că ne putem bate cu ei. Sperăm să începem bine, să nu fie primul meci cu Spania şi să avem un adversar pe care să-l putem învinge.

E greu, dar nu imposibil! Vom face totul să ne calificăm din această grupă. Apoi va fi foarte greu. Sperăm să nu pierdem, ca în Liga Naţiunulor şi să ne calificăm. Vom face tot ce depinde de noi să facem fericiţi românii
", a declarat Cosmin Contra la ProX, după tragerea la sorţi a grupelor preliminare pentru Euro 2020.

 

Afla mai multe despre: contratragere la sortireactiegrupa romania 

viewscnt
Articole similare