Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Cosmin Contra după înfrângerea cu Suedia: "Dacă aş fi putut, aş fi făcut şapte, opt schimbări"

Prima reacţie a lui Cosmin Contra după înfrângerea cu Suedia: "Dacă aş fi putut, aş fi făcut şapte, opt schimbări"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul României, Cosmin Contra, a oferit primele declaraţii după meciul pierdut de selecţionata noastră, 1-2, cu Suedia. Contra a dezvăluit ce le-a transmis la pauză şi şi-a motivat unele schimbări.

"Au fost două reprize total diferite. O primă repriză în care am fost timizi, am făcut cadou două goluri, nu am avut intensitate. Am avut şi două, trei şuturi pe spaţiul porţii. Am făcut două greşeli copilăreşti. În a doua repriză am avut o altă atitudine. Din păcate, marea ocazie a lui Săpunaru, probabil am avut şi un penalty. Trebuie să luăm lucrurile bune, repriza a doua, să ne dăm seama că greşelile copilăreşti ne taxează foarte tare", a spus Contra despre desfăşurarea meciului de pe Friends Arena. 
 
Întrebat la conferinţa de presă despre jocul din prima repriză al elevilor săi, Contra a spus categoric: "Dacă aş fi putut, aş fi făcut şapte, opt schimbări".
 
Contra a dezvăluit şi ce le-a spus "tricolorilor" la pauză şi a explicat şi cele două schimbări făcute, intrările lui Claudiu Keşeru şi Andrei Ivan: "Am intrat puţin în ei, în jucători, la pauză şi le-am spus că nu este nivelul pe care pot ei să îl dea. M-a ajutat şi schimbarea lui Claudiu. Am încercat să îl bag pe Ivan pentru că aveam spaţii, puteam să îi surprindem, au demonstrat că vor să egaleze, i-am felicitat pentru a doua repriză. I-am certat pentru prima repriză, dar merită felicitări pentru a doua repriză. Am ales să îl bag pe Stanciu în banda stânga ştiind că face şi partea defensivă"
 

Afla mai multe despre: cosmin contraromaniasuedia 

viewscnt
Articole similare