Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Cosmin Contra după înfrângerea cu Suedia. Răspuns pentru Şumudică şi o declaraţie sinceră: ”A fost cel mai slab meci din mandatul meu!”

Prima reacţie a lui Cosmin Contra după înfrângerea cu Suedia. Răspuns pentru Şumudică şi o declaraţie sinceră: ”A fost cel mai slab meci din mandatul meu!”

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), de Suedia, în etapa a IX-a, penultima, a Grupei F a preliminariilor Euro-2020.

Imediat după meci, Cosmin Contra a oferit o primă reacţie: ”Din păcate azi nu am putut să câştigăm, pentru că am avut în faţă o echipă mai bună. Cred că este cel mai slab meci din mandatul meu” a recunoscut selecţionerul la Pro X.

”Eu sunt la dispoziţia Federaţiei. Contractul meu expiră în decembrie şi mai am un meci luni, în Spania. După aceea vom vedea ce se va întâmpla. În principiu, contractul meu expiră imediat după acest meci cu Spania” a mărturisit Contra.

”Când pierzi cum am pierdut astăzi, orice părere trebuie respectată şi nu am ce să comentez. Dacă Şumudică e de părere că nu m-am informat este treaba lui” a reacţionat Cosmin Contra, atunci când i s-a explicat că Marius Şumudică i-a criticat deciziile tactice din acest meci. ”Ne-a bătut o echipă mai bună şi trebuie să învăţăm din ele. Avem şanse să ne calificăm, trebuie să credem în şansa noastră. E normal să fie nemulţumire generală. Ei au practicat un joc foarte simplu, au alergat mai mult ca noi, în timp ce noi am comis câteva greşeli individuale importante” a mai completat selecţionerul la Pro X. El i-a acordat votul său de încredere selecţionerului de la tineret, Mirel Rădoi: ”Selecţioner? De ce nu, dacă el îşi doreşte”

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare