Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Costel Gâlcă după ce s-a despărţit de Vejle. Motivul pentru care nu va mai continua la echipa din Danemarca

Prima reacţie a lui Costel Gâlcă după ce s-a despărţit de Vejle. Motivul pentru care nu va mai continua la echipa din Danemarca

Stranieri

Comentarii

Costel Gâlcă a oferit o primă reacţie după ce Vejle a anunţat oficial că se desparte de antrenorul român.

Oficialii lui Vejle au anunţat zilele trecută că se despart de Costel Gâlcă, cel care mai are contract până la finalul acestui sezon. Este o decizie surprinzătoare, având în vedere că antrenorul român a lăsat o impresie foarte bună la Velje.

De altfel, Costel Gâlcă este cel mai logeviv antrenor pe care Velje l-a avut în ultimii 20 de ani. Într-o primă reacţie, antrenorul în vârstă de 59 de ani lasă impresia că au fost unele neînţelegere cu cei din conducerea clubului.

Prima reacţie a lui Costel Gâlcă după ce s-a despărţit de Vejle

Costel Gâlcă a semnat cu Vejle în martie 2019, dar atunci n-a reuşit să salveze echipa de la retrogradarea în echipa secundă. A promovat în sezonul următor şi în această stagiune a reuşit să se salveze de la o nouă retrogradare.

Mai mult, Velje a fost până în urmă cu o etapă în lupta pentru play-off-ul pentru ultimul loc care duce în Conference League. Ca şi în România, câştigătoarea play-out-ului în Danemarca dispută meci de baraj pentru ultimul loc de Conference League.

Cu toate acestea, şefii lui Velje au anunţat oficial că se vor despărţi de Costel Gâlcă la finalul acestui sezon. De fapt, îi expiră contract şi nu va primi o propunere de prelungire.

Într-o primă reacţie publicată de jv.dk, Costel Gâlcă lasă de înţeles că ar fi avut unele discuţii în contradictoriu cu cei din conducere: ”Au existat câteva lucruri despre lotul de jucători şi despre facilităţi cu care nu am putut fi de acord”, a spus Gâlcă.

Costel Gâlcă s-a despărţit în termeni amicale de Vejle

Zilele trecute, Vejle a anunţat pe site-ul oficial că nu-i va prelungi contractul lui Constantin Gâlcă. Totuşi, şefii clubului au vorbit în termeni laudativi despre activitatea lui Costel Gâlcă, despre care au spus că a contribuit la dezvoltarea echipei şi că a intrat în istoria lui Vejle.

”În acest sezon, Vejle Boldklub şi Constantin Gâlcă au ajuns la linia de sosire cu prima supravieţuire în prima ligă, din anul 2000 încoace. Este o mare realizare, iar Gâlcă lasă o bază solidă şi o organizare mai profesionistă decât atunci când a venit aici”, a spus Henrik Tonder, directorul general al clubului.

Afla mai multe despre: costel galca 

viewscnt
Articole similare