Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo după ce s-a transferat de la Real Madrid la Juventus: ”Vă rog să mă înţelegeţi”

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo după ce s-a transferat de la Real Madrid la Juventus: ”Vă rog să mă înţelegeţi”

Real Madrid

Comentarii

Cristiano Ronaldo a ţinută să le mulţumească fanilor lui Real Madrid pentru felul în care l-au susţinut în cei 9 ani petrecuţi pe Bernabeu. Starul portughez a fost transferat de Juventus în schimbul a 105 milioane de euro.

Se încheie o nouă era la Real Madrid şi începe alta la Juventus Torino. Cristiano Ronaldo a cerut să fie lăsat să plece în schimbul a 105 milioane de euro şi a semnat cu ”Bătrâna Doamnă”. Într-un mesaj postat pe site-ul oficial al lui Real Madrid, Ronaldo spune că cei 9 ani petrecuţi pe Bernabeu au fost cei mai frumoşi din viaţa sa, dar simţea nevoie de o schimbare:

”Aceşti ani la Real Madrid şi în oraşul Madrid sunt probabil cei mai fericiţi din viaţa mea. Am numai sentimente de recunoştinţă enormă pentru acest club, pentru această pasiune şi pentru acest oraş. Le mulţumesc tuturor pentru dragostea şi afecţiunea pe care le-am primit. Cu toate acestea, cred că a sosit momentul să deschid o nouă etapă în viaţa mea şi de aceea am cerut clubului să accepte să mă transfer. Le cer tuturor, în special fanilor, să mă înţeleagă”, este o parte din scrisoarea lui Cristiano Ronaldo.

Afla mai multe despre: real madridcristiano ronaldojuventus 

viewscnt
Articole similare