Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo după ce Sarri l-a schimbat în minutul 54. Unde s-a dus portughezul

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo după ce Sarri l-a schimbat în minutul 54. Unde s-a dus portughezul

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo a fost schimbat de Maurizio Sarri în minutul 54 al meciului cu AC Milan, iar informaţiil sunt confuze, cel puţin în acest moment. Dacă presa din Italia scrie despre un posibil conflict, antrenorul italian spune că este vorba despre o accidentare.

La o zi după meci, Ronaldo a postat o fotografie pe contul oficial de Instagram cu textul "Partidă dificilă, victorie importantă". Aşadar, fără nicio menţiune despre cel mai important subiect al momentului de la Torino: motivul pentru care l-a schimbat Maurizio Sarri. 

Acum Ronaldo s-a dus la echipa naţională a Portugaliei pentru meciurile din preliminariile de la Campionatul European şi va fi foarte interesant de văzut dacă va evolua şi cât o va face în partidele cu Lituania şi Luxemburg. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Partita difficile, vittoria importante! #finoallafine

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

"Trebuie să îi mulţumim lui Ronaldo, pentru că s-a sacrificat să fie cu noi toată seara. A făcut tot posibilul să joace, dar am văzut că nu se simte bine şi am luat decizia de a îl schimba. Este normal ca un jucător să fie supărat când iese de pe teren. În ultima luna el a avut o problemă la genunchi, s-a lovit la un antrenament şi a suferit o accidentare la ligamentele colaterale", a declarat Sarri pentru Sky Sport Italia. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare