Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Cyril Thereau după ce apărut pe net un filmuleţ cu el în ipostaze indecente. Cum a încercat să se scuze: ”Este o mizerie”

Prima reacţie a lui Cyril Thereau după ce apărut pe net un filmuleţ cu el în ipostaze indecente. Cum a încercat să se scuze: ”Este o mizerie”

Serie A

Comentarii

Cyril Thereau s-a declarat mirat de videoclipul apărut pe reţelele de socializare, în care-şi filma un coleg în timp ce întreţinea relaţii sexuale. Fostul atacant al FCSB-ului susţine că acea filmare este veche şi nici măcar nu o mai avea în telefon.

Ieri, reţelele de socializare au fost înroşite de un filmuleţ în care Thereau apărea într-o ipostază nu tocmai decentă. Atacantul francez s-a filmat la bustul gol, iar pe fundal şi-a surprins un coleg în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o tânără. Vineri, Thereau a avut o primă reacţie.

Atacantul împrumutat de Fiorentina la Cagliari spune că n-are nicio explicaţie pentru faptul că filmuleţul a apărut pe reţelele de socializare, deoarece l-a şters din telefon încă de acum 4-5 ani, când fusese făcut:

”Sincer, nu ştiu cum a fost posibil, este un videoclip vechi, are 4-5 ani, când era la Udinese. Nu-l mai aveam în telefon, cred că l-am ţinut maximum două săptămâni, nici măcar nu-l mai ţineam minte. Nu ştiu cum a ajuns la suprafaţă, poate din iCloud, habar n-am. Dar acum e prea târziu. Este o adevărată mizerie”, a declarat Thereau, citat de programme-tv.net.

Afla mai multe despre: cyril thereauvideo 

viewscnt
Articole similare