Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Dan Petrescu după ce Bălgrădean a gafat la primul gol marcat de Dinamo Zagreb

Prima reacţie a lui Dan Petrescu după ce Bălgrădean a gafat la primul gol marcat de Dinamo Zagreb
Comentarii

Dan Petrescu a oferit o primă reacţie după ce Cristi Bălgrădean a greşit la golul din care Dinamo Zagreb a deschis scorul. CFR Cluj a fost eliminată din turul 2 al Ligii Campionilor, după ce a pierdut la loviturile de departajare.

Cristi Bălgrădean a greşit grav la faza din care Dinamo Zagreb a deschis scorul. În minutul 14, portarul transferat de la FCSB n-a putut să reţină şutul slab al lui Ivanusec, mingea a ajuns la Gojak, care a înscris. 
Dan Petrescu a sărit însă în apărarea jucătorului său. Antrenorul lui CFR Cluj spune că nu are ce să-i reproşeze lui Cristi Bălgrădean, mai ales că portarul în vârstă de 32 de ani n-a mai apărat de câteva luni:
”Eu nu i-aş reproşa niciun gol. El, când scoate penalty şi îl lasă pe Golofca cu mingea de gol, ce să îi reproşezi? Gândiţi-vă de când nu a apărat. Deci nu ai ce să îi reproşezi pentru meciul de azi (n.r. de aseară)”, a declarat Dan Petrescu. 

Cum a reacţionat Mihai Stoica după ce Bălgrădean a greşit

Mihai Stoica n-a uitat felul în care Cristi Bălgrădean s-a despărţit de FCSB. Imediat după meci, managerul sportiv al FCSB-ului a postat pe contul de Facebook un citat care face trimitere la Cristi Bălgrădean: ”Trădarea s-a sprijinit întotdeauna pe ruda ei umilă, făţărnicia”.
Cristi Bălgrădean a fost considerat un trădător de cei de la FCSB, după ce a semnat cu CFR Cluj, dar nu a ţinut totul secret. Aflat în ultimele şase luni de contract, portarul în vârstă de 32 de ani s-a înţeles încă din luna februarie cu FCSB.
Bălgrădean a preferat atunci să păstreze secretul şi nu i-a anunţat pe cei de la FCSB. Totuşi, informaţia a ajuns la Gigi Becali, care s-a enervat şi l-a scos imediat din echipă. Patronul FCSB l-a acuzat atunci şi că a greşit intenţionat cu FC Botoşani, meci terminat 2-2, în contextul în care echipa lui Gigi Becali era în luptă directă cu CFR Cluj pentru titlu. 

 

Afla mai multe despre: balgradean 

viewscnt
Articole similare