Experiențe împreună.
You are here:

Prima reacţie a lui Dan Petrescu după oficializarea despărţirii de CFR Cluj: "Am decis reziliere pe cale amiabilă!". Toate declaraţiile antrenorului

Prima reacţie a lui Dan Petrescu după oficializarea despărţirii de CFR Cluj: "Am decis reziliere pe cale amiabilă!". Toate declaraţiile antrenorului

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (52 de ani) a plecat de la CFR Cluj şi, în ziua în care a fost oficializată despărţirea de campioana României, antrenorul a susţinut o conferinţă de presă "de adio". "Bursucul" a mulţumit tuturor celor din club şi suporterilor şi a spus că îşi va lua o minivacanţă.

Prima reacţie a lui Dan Petrescu după ce a plecat de la CFR Cluj: "Cred că e mai nbine aşa. Să meargă fiecare pe drumul lui!"

Petrescu a spus că n-a fost nici demis, nici nu şi-a dat demisia, ci e vorba despre o relizere pe cale amiabilă: "Din păcate, avem de făcut un anunţ. Aş vrea să spun că, împreună cu club, am decis rezilierea contractului pe cale amiabilă. Nici nu am fost demis, nici nu mi-am dat demisia", a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Antrenorul, care e dat ca viitorul tehnician al scoţienilor de la Celtic, vrea o minivacanţă, în care să se gândească mai mult la el şi la familie. În ultima vreme, susţine Petrescu, a dat mai mult clubului decât a dat familiei sale. "SuperDan" a câştigat trei titluri la rând cu CFR Cluj şi a reuşit două calificări consecutive în grupele Europa League, dintre care în una a ajuns până în 16-imile competiţiei.

Dan Petrescu a mulţumit şefilor şi tuturor jucătorilor, recunoscând că este un antrenor mai dificil şi aceştia au reuşit să-l suporte.

"Cred că este mai bine pentru club, pentru jucători, pentru mine, ca în acest moment fiecare să meargă pe drumul lui. Aş vrea să-i mulţumesc clubului CFR Cluj pentru aceşti trei ani minunaţi petrecuţi împreună. Sunt mândru, mândru şi fericit de tot ceea ce am făcut aici în aceşti trei ani. Aş vrea să-i mulţumesc în primul rând patronului lui CFR Cluj, care a avut încredere în mine şi m-a ajutat în toate momentele, indiferente cum au fost ele, bune şi rele.

De asemenea, aş vrea să mulţumesc tututor jucătorilor, care au fost minunaţi în aceşti trei ani. Aşa cum se ştie, eu sunt un antrenor mai dificil şi ei au reuşit să mă suporte destul de mult. Şi nu în ultimul rând, aş vrea să le mulţumesc fanilor CFR Cluj, celor care au crezut şi m-au ajutat în aceşti trei fani fantastici.

Cred că viaţa merge înainte. Plec cu capul sus de la CFR Cluj, sunt fericit de ceea ce am realizat şi, într-o zi, sper să mă întorc să antrenez, de ce nu? În viaţa de antrenorat sunt încă tânăr, cred că pot să mai antrenez mulţi ani de aici încolo.

În momentul ăsta îmi doresc o vacanţă, o minivacanţă. În acelaşi timp, sunt un antrenor liber, care, e clar, dacă apare o ofertă mâine, la cum mă cunosc pe mine, e posibil să o accept. Dar cred că cel mai important este să mă liniştesc şi să mă gândesc şi la mine. În această perioadă am dat mai mult clubului decât mie şi familiei. Am stat foarte mult la club, nici în pandemie n-am plecat de la Cluj, de aceea cred că merit şi eu o vacanţă"
, a spus Dan Petrescu.

Dacă e să ne luăm după informaţiile apărute în presa scoţiană, Dan Petrescu va fi următorul antrenor al lui Celtic, unde urmează să-l înlocuiască pe Neal Lennon.

BREAKING NEWS | Dan Petrescu nu e mai e antrenorul CFR-ului! Campioana României a oficializat plecarea "Bursucului": "Mulţumim!"

Luni, 30 noiembrie, CFR Cluj a oficializat despărţirea de Dan Petrescu (52 de ani), după ce patronul Nelu Varga a anunţat încă de duminică seara că tehnicianul va pleca din Gruia. Dan Petrescu a fost numit antrenor principal al "feroviarilor" în vara lui 2017. Acum, conform spuselor lui Varga, marele favorit să preia banca CFR-ului e Adrian Mutu, actual selecţioner al naţionalei de tineret.

"Mulţumim, Dan Petrescu! În cursul zilei de astăzi, clubul CFR 1907 Cluj şi Dan Petrescu au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Dorim să îi mulţumim pentru toate perfomanţele realizate împreună în aceşti trei ani. Mulţumim, Dan Petrescu şi multă baftă mai departe în carieră!", se arată în comunicatul CFR-ului.

viewscnt
Articole similare
VIDEO FABULOS Executia anului in lume. Budescu, gol direct de la vestiare cu piciorul stang