Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Daniel Opriţa după 3-1 cu Poli Iaşi: "Nu ştiu dacă avem drept de promovare. Vedem ce se întâmplă"

Prima reacţie a lui Daniel Opriţa după 3-1 cu Poli Iaşi: "Nu ştiu dacă avem drept de promovare. Vedem ce se întâmplă"

Liga 2

Comentarii

Formaţia CSA Steaua a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii a 2-a.

Golurile au fost marcate de Chipirliu ’48, Buhăescu ’63 şi Popa ’66 pentru gazde, respectiv Plohotniuk ’71 pentru Poli Iaşi.

Daniel Opriţa, antrenorul echipei CSA Steaua, a vorbit despre victoria de azi şi despre dreptul la promovarea în prima ligă. 

"A fost greu, aşa cum ne aşteptam. Am avut o primă repriză nu prea bună, ei s-au închis, iar noi nu am putut să îi dezechilibrăm, am fost foarte lenţi, nu am pus presine pe ei, aşa cum am vorbit.

La pauză am schimbat, îi felicit pe cei care au intrat pentru că au făcut diferenţa, aşa trebuie să fie mereu. Au contart şi fanii, sunt alături de victimele din Ucraina, sper să se termine cât mai repede, să fie pace.

De la 3-0, vă daţi seama cum era sa fim egalaţi. Bine că am trecut peste meciul ăsta greu, felicit băieţii. Poate şi vremea a contat, dar şi restricţiile se termină acum, vine primăvara, e frumos, aşa că aşteptăm să vina din ce în ce mai mulţi la stadion, dar jocul nostru trebuie să îi atragă şi să îi aducă la stadion", a spus Daniel Opriţa.

Jucătorii celor două echipe au intrat pe teren cu tricouri cu litere care formau mesajele: “PEACE” şi “STOP WAR”.

Afla mai multe despre: daniel opritacsa steaua 

viewscnt
Articole similare