Experiențe împreună.
You are here:

Prima reacţie a lui Darren Cahill după ce a reluat colaborarea cu Simona Halep: ”Fără desert anul viitor, nu-i aşa?”

Prima reacţie a lui Darren Cahill după ce a reluat colaborarea cu Simona Halep: ”Fără desert anul viitor, nu-i aşa?”

Tenis

Comentarii

Darren Cahill a răspuns cu un mesaj amuzant după ce Simona Halep a anunţat pe reţelele de socializare reluarea colaborării cu tehnicianul australian

"Aştept cu nerăbdare anul 2020. Asta înseamnă fără desert anul viitor, nu-i aşa?”, a răspus Cahill, la postarea de pe Instagram, în care Simona Halep anunţă reluarea colaborării.

Simona Halep va relua colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill din sezonul viitor.

"Vă salut! Am nişte veşti extraordinare pe care vreau să vi le împărtăşesc. După un an fără el în echipă, sunt fericită să anunţ că Darren va reveni lângă mine din sezonul viitor. <D>, ultima dată <te-am ucis> şi am de gând să te <ucid> din nou! Bine ai revenit! Abia aştept să terminăm ce am început! Pe curând!", a scris Halep, joi.

Simona Halep a mai fost pregătită de Daren Cahill din 2015 până în 2018, după ce a lucrat anterior cu tehnicianul australian în cadrul programului Adidas de dezvoltarea a carierei tinerilor jucători.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe