Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Darren Cahill după ce Simona Halep a pierdut primul loc în lume

Prima reacţie a lui Darren Cahill după ce Simona Halep a pierdut primul loc în lume

Tenis

Comentarii

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a reacţionat la scurt timp după ce Petra Kvitova a învins-o pe Ashleigh Barty şi a devansat-o pe Simona Halep în vârful ierarhiei mondiale.

"Petra rocks", a notat australianul, pe pagina sa de Twitter, la finalul meciului în care cehoaica s-a impus în minimum de seturi.

 

 

Simona Halep va părăsi primul loc în clasamentul mondial la finalul turneului de Grand Slam de la Australian Open, competiţie în care românca a fost eliminată în optimi de finală de către americanca Serena Williams. Halep a fost lider mondial 48 de săptămâni consecutive şi 64 de săptămâni în total.

În clasamentul live al ierarhiei WTA, Halep a fost devansată, marţi, de către cehoaica Petra Kvitova, numărul 6 mondial înainte de startul turneului, care avea nevoie să ajungă în semifinale pentru a depăşi actualul lider mondial. Zis şi făcut. Kvitova a învins-o pe australianca Ashleigh Barty, scor 6-1, 6-4, şi a acces în penultimul act al competiţiei de la Melbourne.

Astfel, Kvitova a acumulat 5.770 de puncte şi a devenit, neoficial, noul lider al clasamentului WTA. După înfrângerea suferită în faţa Serenei Williams, Simona Halep, finalistă anul trecut, a rămas cu 5.582 de puncte, iar patru jucătoare îi ameninţau poziţia din clasament.

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare