Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui David Moyes după tragerea la sorţi: ”La Bucureşti nu este niciodată uşor”

Prima reacţie a lui David Moyes după tragerea la sorţi: ”La Bucureşti nu este niciodată uşor”
Comentarii

David Moyes, managerul formaţiei West Ham, a oferit prima reacţie după ce echipa sa a căzut în acceaşi grupă de Conference League cu FCSB.

La tragerea la sorţi pentru grupele Conference League, FCSB nu a avut noroc din punct de vedere sportiv, dar va câştiga pe partea financiară.

Vicecampioana României a fost repartizată în Grupa B, alături de West Ham (Anglia), Anderlecht (Belgia) şi Silkeborg IF (Danemarca).

Prima reacţie a lui David Moyes după tragerea la sorţi: ”La Bucureşti nu este niciodată uşor”

Când a aflat cu cine va juca, David Moyes, managerul formaţiei West Ham, a afirmat că aşteaptă cu nerăbdare meciurile.

Tehncianul ”ciocănarilor” a subliniat că deplasarea de la Bucureşti nu va fi una uşoară, făcând referire cel mai probabil la eşecul suferit pe vremea în care era la conducerea băncii tehnice a lui Everton în faţa lui Dinamo, scor 1-5, în 2005.

”Tocmai am văzut tragerea şi e bine! Aştept cu nerăbdare meciurile. Sunt câteva echipe bune în grupă. Am avut o tragere destul de dificilă, dar aşteptăm cu nerăbdare partidele.

Am stat la Silkeborg miercuri seara (n.r. West Ham i-a întâlnit joi pe danezii de la Viborg în Conference, 3-0, 6-1 la general), nici la Bucureşti nu este niciodată un joc uşor. Nu va fi uşor, dar abia aştept partidele. 

Sunt foarte bine. Mă plâng un pic de acest program, meciuri joi-duminică, dar în general sunt încântat că ne-am întors în Europa. Suporterii au şansa de a ajunge în străinătate şi de a ne privi live partidele”, a declarat Moyes, fost antrenor la Everton sau Manchester United.

Afla mai multe despre: david moyesconference leaguefcsb 

viewscnt
Articole similare