Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Djokovic după plecarea de la FCSB. Mesaj special pentru suporterii echipei: "A fost o plăcere să joc în aceste culori"

Prima reacţie a lui Djokovic după plecarea de la FCSB. Mesaj special pentru suporterii echipei: "A fost o plăcere să joc în aceste culori"galerie foto

Rapid

Comentarii

Damjan Djokovic s-a despărţit în această iarnă de FCSB şi a semnat deja cu Rapid.

În ziua în care a bifat şi primul antrenament în tricoul giuleştenilor, mijlocaşul croat a postat un mesaj pentru suporterii FCSB-ului.

"Dragi stelişti, a fost o plăcere să joc pentru culorile voastre! Vă mulţumesc pentru tot suportul şi vă doresc mult succes în continuare!" , a scris Djokovic pe reţelele de socializare.

Djokovic, prezentat la Rapid

Mijlocaşul croat Damjan Djokovic a semnat o înţelegere valabilă un an şi jumătate cu Rapid Bucureşti, din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit în această iarnă de FCSB, potrivit site-ului clubului giuleştean.

În vârstă de 33 de ani, Djokovic şi-a făcut junioratul în Olanda, la Den Haag, Excelsior şi Sparta Rotterdam. În cariera de senior, croatul şi-a trecut în CV numeroase echipe: Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, CFR Cluj, Livorno, GFC Ajaccio, Greuther Furth, Spezia, Rijeka, Rizespor, Adana Demirspor şi Al-Raed.

În actualul sezon, Djokovic a evoluat în 23 de meciuri, reuşind 4 goluri pentru FCSB. Două reuşite au venit în Conference League, ambele contra echipei bulgare ŢSKA Sofia 1948.

Noul jucător al Rapidului a câştigat de patru ori trofeul de campion al României, cu CFR Cluj (2018, 2019, 2020, 2021), şi o Supercupă a României, tot cu ardelenii (2019).

Mijlocaşul croat a adunat pentru CFR Cluj 152 meciuri, 13 goluri şi 15 assist-uri.

Damjan Djokovic este al patrulea transfer efectuat de Rapid în această iarnă, după kosovarii Florent Hasani, Ermal Krasniqi şi sârbul Borisav Bumaz.

Afla mai multe despre: djokovicrapidfcsb 

viewscnt
Articole similare