Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Dorinel Munteanu, după confirmarea că vom avea VAR în România: ”Dacă se vrea ceva pentru bine fotbalului, întâi trebuie să fie un scandal”

Prima reacţie a lui Dorinel Munteanu, după confirmarea că vom avea VAR în România: ”Dacă se vrea ceva pentru bine fotbalului, întâi trebuie să fie un scandal”

Fotbal intern

Comentarii

Dorinel Munteanu a oferit o primă reacţie despre VAR, la puţin după ce s-a anunţat că arbitrul video îşi va face apariţia în Liga 1 în 2022.

Răzvan Burleau, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a anunţat că VAR-ul va ajunge în Liga 1 de abia în 2022. Conform spuselor sale, pregătirea arbitrilor ar dura 8 luni, iar cursurile vor începe în cursul lui aprilie. Acest anunţ vine în urma unui acord încheiat între FRF şi LPF pentru împărţirea costurilor implementării sistemului, după ce acest subiect izbucnise un întreg scandal între organele de conducere ale fotbalului românesc.

Dorinel Munteanu a discutat despre întreaga situaţie, fostul fotbalist fiind dezamăgit de durata de timp trecută de la introducerea VAR în lume şi introducerea VAR în România. În plus, fostul antrenor al Oţelului Galaţi nu înţelege de ce un scandal trebuie iscat pentru a rezolva o problemă comună.

Prima reacţie a lui Dorinel Munteanu, după cofirmarea că vom avea VAR în România

”Noi, românii, acţionăm după trei – patru ani după ce apare o noutate. Ce să spun? Dacă ar apărea în 2022, ar fi bine şi atunci, binenţeles că şi atunci vor fi controverse şi scandaluri…E bine să apară, să se implementeze, deşi e puţin cam târziu pentru că până la anul se pot schimba şi alte lucruri.

Dar e mai bine mai târziu decât niciodată. Noi acţionăm…nu un pic mai târziu, ci foarte târziu. La noi aşa e mereu. Dacă se vrea ceva pentru bine fotbalului, întâi trebuie să fie un scandal, judecată, tribunale şi aşa mai departe…Asta este!”, a spus Dorinel Munteanu, conform ProSport.

VIDEO | Rezumat Rapid - Dunărea Călăraşi 4-0

Afla mai multe despre: liga 1vardorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare