Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Dorinel Munteanu după revenirea în antrenorat. Ce obiectiv şi-a propus: "Suntem la opt puncte de locul 1"

Prima reacţie a lui Dorinel Munteanu după revenirea în antrenorat. Ce obiectiv şi-a propus: "Suntem la opt puncte de locul 1"

Superliga

Comentarii

Noul antrenor al echipei Concordia Chiajna, Dorinel Munteanu, a mărturisit că aştepta cu nerăbdare să revină în antrenorat şi a precizat că nu se gândeşte la evitarea retrogradării, având un obiectiv mai îndrăzneţ.

"Am fost dornic să revin pe bancă. E o provocare foarte importantă pentru mine. De o bucată de timp n-am antrenat. Eu sper ca împreună cu conducerea şi cu jucătorii să ne atingem obiectivele. Nu îmi este teamă, este abia etapa a opta. Sunt sigur că mesajul meu va ajunge la jucători şi vom crea o echipă puternică.

Eu nu mă gândesc la evitarea retrogradării, ci la alte obiective. Obiectivul este o clasare aproape de play-off, dacă nu chiar în play-off. Suntem la şapte puncte de locul 1, este o diferenţă aparent mare, dar cu o evoluţie constant bună putem ieşi din pasa asta proastă. Totul este posibil, chiar dacă în momentul de faţă ocupăm penultima poziţie", a declarat Dorinel Munteanu la Telekom Sport.

Dorinel Munteanu, în vârstă de 50 de ani, şi-a început cariera de antrenor în 2005, la CFR Cluj, apoi a mai pregătit echipele FC Argeş, FC Vaslui, U Cluj, Steaua, Oţelul, Dinamo, Mordovia Saransk, Kuban Krasnodar, Gabala, Astra şi FC Zakho. 

2 trofee are Dorinel Munteanu în palmares, ca antrenor, titlul şi Supercupa României, ambele cucerite în 2011.

Afla mai multe despre: chiajnadorinel munteanuliga 1 

viewscnt
Articole similare