Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Edward Iordănescu după ce l-a refuzat pe Gigi Becali: ”Nu sunt nici obligat, nici dispus, să dau explicaţii”

Prima reacţie a lui Edward Iordănescu după ce l-a refuzat pe Gigi Becali: ”Nu sunt nici obligat, nici dispus, să dau explicaţii”galerie foto

FCSB

Comentarii

Pe contul său de Facebook, antrenorul care a fost prima opţiune a lui Gigi Becali pentru postul de antrenor la FCSB a reacţionat într-o postare.

”Dimensiunea sucesului tău este măsurată de puterea dorinţei tale, de mărimea visului tău şi de cum gestionezi dezamăgirile pe drumul către succes”. Un citat din Robert Kiyosaki este primul mesaj public ”transmis” de Edward Iordănescu, după ce l-a refuzat pe Gigi Becali şi propunerea acestuia de a trece la FCSB.

Iordănescu rămâne la Gaz Metan Mediaş şi în sezonul viitor. El i-ar fi comunicat în cursul zilei de ieri lui Mihai Stoica faptul că nu se poate despărţi încă de gruparea medieşeană, căreia ar fi trebuit să-i plătească 120 de mii de euro: ”Clauze, garanţii, condiţii, obligaţii, aşteptări, curaj, responsabilitate... etc...etc... cred că se vorbeşte prea mult, se speculează prea mult, iar eu nu sunt nici obligat, nici dispus, să dau explicaţii pentru că ne-am pierde în detalii. Deciziile îmi aparţin doar mie şi mi le asum” a scris ulterior Edward Iordănescu, ca răspuns la multitudinea de comentarii care s-au născut în urma postării sale. ”Vă salut cu respect pe toţi, mulţumesc pentru cuvintele frumoase şi îmi pare rău pentru cei dezamăgiţi” a mai adăugat tehnicianul de la Gaz Metan. 

Afla mai multe despre: edi iordănescugigi becali 

viewscnt
Articole similare