Experiențe împreună.
You are here:

Prima reacţie a lui Eriksen! "La naiba! Cum sunteţi?". Colegii din naţională, uimiţi de ce le-a spus. Informaţie de ultim moment

Prima reacţie a lui Eriksen! "La naiba! Cum sunteţi?". Colegii din naţională, uimiţi de ce le-a spus. Informaţie de ultim moment

EURO 2020

Comentarii

Selecţionerul Danemarcei, Kasper Hjulmand, a dat asigurări că vedeta naţionalei nordice, Christian Eriksen (29 de ani), se simte mai bine şi chiar le-a zâmbit colegilor într-un apel video. Mijlocaşul prăbuşit pe gazon le-a transmis şi un mesaj emoţionant celor din naţionala Danemarcei, afectaţi de ce s-a întâmplat cu fotbalistul.

Startul EURO 2020 a fost afectat de momentul îngrozitor trăit de Christian Eriksen. Înaintea pauzei din meciul Danemarca - Finlanda, scor 0-1, jucătorul lui Inter Milano s-a prăbuşit, inconştient, pe teren. Milioane de oameni s-au temut de ce e mai rău, în vreme ce medicii îi acordau primul ajutor nordicului. Voci din domeniul medical susţin că Eriksen ar putea abandona cariera de fotbalist. 

Prima reacţie a lui Christian Eriksen, pentru colegi

Au fost ore crunte la Copenhaga, sâmbătă. Danemarca şi lumea fotbalului au fost alături de Eriksen, care a fost transportat la spital, pentru a fi stabiliziat şi pentru investigaţii. Duminică, selecţionerul Kasper Hjulmand a oferit veşti bune despre Eriksen. Internat, danezul are o stare stabilă, a vorbit cu colegii şi cu antrenorul lotului naţional. 

El a avut un mesaj sfâşietor pentru ei şi a recunoscut că abia aşteaptă să revină la antrenamente. 

"I-am scris în timpul nopţii şi ştiu că au fost şi alţii care au făcut-o. Am vorbit şi în această dimineaţă (n.r. - duminică), l-am văzut pe cameră şi zâmbea. A spus <<Cum sunteţi? Cred că, la naiba, vă simţiţi mai rău decât mă simt eu. Simt că ar trebuie să ies şi să mă antrenez acum, băieţi>>. 

Era îngrijorat pentru noi şi, normal, pentru familia lui. Spunea că nu-şi aminteşte prea multe, dar era mai preocupat de noi şi de cum ne simţim noi. Voia ca noi să jucăm. Christian se simte cel mai confortabil atunci când e la fotbal. A fost bine să-l vedem zâmbind. Vom face tot ce e posibil pentru a ne aduna şi pentru a juca pentru el", a anunţat selecţionerul Danemarcei, conform Bold.dk. 

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, un oficial al federaţiei daneze de fotbal a anunţat că naţionala nu se va retrage de la EURO 2020, deşi mai mulţi fotbalişti au fost traumatizaţi de momentul petrecut în meciul cu Finlanda. 

EURO 2020 continuă cu primele meciuri ale grupelor. Programul complet al meciurilor, echipele participante, stadioane şi cele mai noi informaţii despre turneul final sunt aici. 

 

viewscnt
Articole similare
Ce cadou i-a adus Ion Țiriac Simonei Halep cu ocazia zilei de naștere. Miliardarul, primele...