Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Flavius Stoican după ce a fost demis de FC U Craiova: ”Atât am putut”. Pe cine vrea să aducă Mititelu în locul său

Prima reacţie a lui Flavius Stoican după ce a fost demis de FC U Craiova: ”Atât am putut”. Pe cine vrea să aducă Mititelu în locul său

FC U Craiova

Comentarii

Flavius Stoican a oferit o primă reacţie după ce a fost demis de FC U Craiova.

Flavius Stoican a rezistat mai puţin de o lună la FC U Craiova. Tehnicianul de 44 de ani a fost demis de olteni după doar patru meciuri pe bancă, trei în campionat şi unul în cupă.

Acesta ar fi fost dat afară din pricina unor divergenţe cu conducerea. Adrian Mititelu îl instructase să folosească anumiţi jucători în cupă, iar Stoican nu a ascultat, astfel că a fost înlăturat de la club.

Prima reacţie a lui Flavius Stoican după ce a fost demis de FC U Craiova

Fostul tehnician al lui Dinamo sau Viitorul Pandurii a vorbit despre despărţirea de olteni, spunând că despărţirile sunt ceva normal. Antrenorul de 44 de ani i-a mulţumit lui Mititelu pentru şansa oferită, chiar dacă a fost dat afară după mai puţin de o lună.

Despărţirile sunt ceva normal. Noi, oamenii şi societatea le condimentăm cu dramatism. Am fost chemat să ajut, lucru pentru care îi mulţumesc domnului Mititelu.

Am venit şi am muncit. Am vrut să construim din mers, dar deocamdată atât s-a putut. Eu atât am putut. Restul e istorie!”, a declarat Flavius Stoican, confrom gsp.ro.

Pe cine vrea să aducă Mititleu în locul său

În locul lui Stoican a fost instalat Bobi Verdeş, ca interimar, până când conducerea va putea finaliza negocierile cu un antrenor principal definitiv. Mititelu ar avea deja un favorit pentru post.

Leo Grozavu ar fi antrenorul dorit de Adrian Mitelu, tehnician liber de contract după despărţirea de Sepsi, anunţă prosport.ro. Acesta petrecuse aproape doi ani la Sf. Gheorghe înainte de a fi înlăturat.

Cunoscut pentru ”mâna de fier” cu care conduce vestiarul, Grozavu este dorit de conducerea lui FC U pentru a mai disciplina echipa olteană, care a fost implicată în tot felul de scandaluri de la revenirea în Liga 1.

Ajuns la 54 de ani, Grozavu le-a mai pregătit în cariera sa pe Luceafărul Oradea, FC Botoşani, de două ori, Gaz Metan Mediaş, Poli Timişoara şi Petrolul Ploieşti.

Afla mai multe despre: fc u craiovaflavius stoicanadrian mititeluleo grozavu 

viewscnt
Articole similare