Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Florin Andone după partida cu Real Madrid: ”Meritam cel puţin o remiză”

Prima reacţie a lui Florin Andone după partida cu Real Madrid: ”Meritam cel puţin o remiză”

Stranieri

Comentarii

Formaţia Galatasaray, cu Florin Andone integralist, a fost învinsă, marţi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Real Madrid, într-un meci din grupele Ligii Campionilor.

La finalul partidei, Florin Andone a mărturisit la flash interviu că echipa sa merita mai mult la finalul partidei contra fostei campioane a Europei: ”Ştiam că vom juca împotriva unei echipe foarte puternice, împotriva unui club foarte mare şi ştiam că va fi un meci foarte greu. Am încercat să dăm totul, am încercat să începem în forţă. Am avut două, trei ocazii la început, putea fi un meci diferit dacă marcam” a spus Andone.

”Acesta e Real Madrid, are jucători mari cu mare calitate şi când au oportunitatea marchează, aceasta e diferenţa. Meritam altceva, în opinia mea meritam cel puţin o remiză. Acesta e fotbalul. Am jucat de atâtea ori împotriva lui Real Madrid şi de fiecare dată a fost acelaşi rezultat, am pierdut. Nu am marcat în Champions League, dar am avut ocazii. Am avut în carieră perioade mari în care nu am marcat, şapte, opt meciuri la rând şi chiar dacă joci la un club mare ca Galatasaray poţi să ai astfel de probleme” a mai declarat Florin Andone

Afla mai multe despre: florin andone 

viewscnt
Articole similare