Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Florin Tănase după ce s-a infectat cu coronavirus. Mijlocaşul FCSB-ului a suferit încă din prima zi. În ce stare se află acum

Prima reacţie a lui Florin Tănase după ce s-a infectat cu coronavirus. Mijlocaşul FCSB-ului a suferit încă din prima zi. În ce stare se află acumgalerie foto

FCSB

Comentarii

Florin Tănase a avut o primă reacţie după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus. Mijlocaşul FCSB-ului spune că a avut simptome încă din prima zi, însă acestea au trecut odată cu administrarea tratamentului.

FCSB se confruntă cu numai puţin de 18 cazuri de coronavirus, din staff şi din rândul jucătorilor, lucru care i-a făcut meciul cu Topola, din Europa League, foarte dificil. Unul dintre ei este Florin Tănase, cel care a avut şi simptome. 

Prima reacţie a lui Florin Tănase după ce s-a infectat cu coronavirus

Mijlocaşul de 25 de ani a fost unul dintre cei care au avut avut simptome după ce s-a infectat de coronavirus. Într-o postare pe contul său de Instagram, Florin Tănase susţine că prima zi a fost ”neplăcută”, cu durerei musculare, de cap şi cu febră. Tănase susţine că acum se simte bine, după ce a fost trecut pe tratament. 
”Va salut pe toti! Se pare ca acest virus, din pacate, a vrut cu tot dinadinsul sa facem cunostinta :). Prima zi a fost destul de neplacuta, cu febra, dureri de cap si dureri musculare. Imediat ce am ajuns in tara, am beneficiat de tratamente corespunzătoare, iar acum ma simt foarte bine. Au mai fost mici stari de disconfort, dar nimic ingrijorator.
Sper sa ne revedem curand! Va multumesc pentru gandurile voastre bune, pentru mesajele primite si va doresc sanatate! Doamne-ajuta, tuturor”, a fost mesajul postat de Florin Tănase. 
 

Care sunt cele 18 cazuri de coronavirus de la FCSB: 

Jucători:
Sergiu Buş
Iulian Cristea
Andrei Vlad
Ovidu Popescu
Andrei Pandele
Florin Tănase
Darius Olariu
Ovidiu Popescu
Ionuţ Vână
Staff:
Thomas Neubert - preparator fizic
Anton Petrea - antrenor principal
Ovidiu Kurti - kinetoterapeut
Marius Popa - antrenor de portari
Marius Ianuli - team-manager
Bogdan Stoica - analist video
Sorin Cristof - kinetoterapeut
Horea Codorean - preparator fizic
Mihai Stoica - manager sportiv

 

Afla mai multe despre: florin tanase 

viewscnt
Articole similare