Experiențe împreună.
You are here:

Prima reacţie a lui Florinel Coman despre cazul permisului! Surpriză: care a fost marea grijă a fotbalistului FCSB. Pe cine a contactat

Prima reacţie a lui Florinel Coman despre cazul permisului! Surpriză: care a fost marea grijă a fotbalistului FCSB. Pe cine a contactat

FCSB

Comentarii

Cariera lui Florinel Coman e complicată, în această perioadă, de apariţia unui dosar penal, din cauza unui permis de conducere care nu e valid. Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit care a fost prima reacţie a fotbalistului de la FCSB şi care e marea grijă a sa după incident.

Prima reacţie a lui Florinel Coman! Ce i-a spus fotbalistul de la FCSB lui Gigi Becali despre cazul permisului: "Mi-e ruşine"

FCSB şi-a arătat susţinerea pentru Florinel Coman. Fotbalistului i s-a transmis că poate primi o pedeapsă cu suspendare. După ce a fost oprit de poliţie, Florinel Coman a fost preocupat, mai mult, de viteza cu care a fost prins, cu 35 de kilometri la oră peste limita admisă pe autostradă.

"Mbappe" i-a recunoscut lui Gigi Becali că îi e ruşine de ce s-a întâmplat: ,,Când ţi-o dă Dumnezeu, e adevărat că îl cerţi. Poţi să-l şi minţi că ţi-e milă de el. Dragostea şi mila te fac să uiţi ceea ce a făcut copilul tău. 

I-am spus, <<Florinele, ăia care dau pe tine 20 de milioane se interesează cu totul despre tine. Îi interesează lucrurile astea>>. Lui i-a fost jenă mai mult de viteză. <<Mi-e ruşine şi de dumneata, şi de Meme>>. Era foarte supărat.  E grav, dar nu rău, pentru că el a luat un carnet şi e înregistrat acolo. Dacă se duce miliţia din România să facă anchetă acolo, nu poate. Să vadă dacă e înregistrat, dar nu poate”, declarat Gigi Becali, pentru Realitatea Plus.

Gigi Becali, despre Florinel Coman: "Plăteşti aici 1000 de euro şi conduci"

,,Nu există ca cineva să facă puşcărie pentru că merge fără permis. O să merg să vorbesc cu Donald Trump, dar nu mai e (n.r. râde). Plăteai şi-ţi luai carnetul din Cipru. Credeţi că e mare lucru de luat un carnet? Plăteşti aici 1000 de euro şi conduci.

Dosarul ăsta e adevărat. Prima dată să se facă acolo ancheta, în Ucraina, că a fost laut prin fraudă şi ce vină are el. El l-a luat în Ucraina, să se ducă poliţia acolo să facă ancheta. 

Îmi pare bine că s-a întâmplat aşa. Să vorbim şi lucruri pozitive. E foarte bine că s-a întâmplat asta, să înveţe minte şi să joace fotbal, pentru că el nu ştie sigur dacă e valabil carnetul lui, dar i-am zis eu <<Stai liniştit, carnetul e valabil în România, îţi garantez eu.>>”, a mai spus Gigi Becali despre Florinel Coman. 

Florinel Coman deţine un permis de conducere ucrainean, iar cazul va fi investigat. Fotbalistul FCSB putea obţine actul în condiţii speciale. Printre altele, "Mbappe" avea nevoie de un permis de şedere în Ucraina. 

 

viewscnt
Articole similare
FOTO Vlad Chiriches a patit-o si el. Cine e jurnalista care ii "hipnotizeaza" pe...