Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui George Ogăraru după plecarea de la Viitorul. "Am decis să încep anul cu noi obiective"

Prima reacţie a lui George Ogăraru după plecarea de la Viitorul. "Am decis să încep anul cu noi obiective"

Fotbal

Comentarii

Fostul internaţional George Ogăraru şi-a prezentat demisia din funcţia de director de scouting şi relaţii internaţionale al Viitorului Constanţa. Acesta a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj prin care îşi ia "La revedere" de la gruparea de pe litoral.

Pe 8 ianuarie 2019, George Ogăraru se alătura formaţiei patronate de Gheorghe Hagi. La aproape un an de zile de la prima iscălitură, bucureşteanul a decis să pună capăt aventurii pe litoral şi să se concentreze într-o altă direcţie, după o spune chiar pe el, în mesajul postat pe Facebook.

"A fost o deosebită plăcere să fac parte din proiectul ''Viitorul'' şi să lucrez alături de Gheorghe Hagi si Gheorghe Popescu! Totodată am simtit bucuria unui an plin de succes, reusind o clasare pe podiumul Ligii 1, cucerirea Cupei si Supercupei României, 2 trofee foarte importante pentru istoria clubului!! Am decis totusi sa incep anul cu noi obiective in plan profesional si astfel am ales să demisionez din functia de director de scouting si relaţii internaţionale al F.C Viitorul. Mulţumesc tuturor membrilor clubului, staff-ului tehnic şi in special lui Gheorghe Hagi pentru timpul petrecut împreună! Mult succes in noul an!!! ", a fost mesajul fostului fundaş dreapta de la Steaua/FCSB şi Ajax Amsterdam.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare