Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui George Puşcaş după ce a semnat cu Reading: ”M-au dorit foarte mult şi cred că am făcut o alegere foarte bună!”

Prima reacţie a lui George Puşcaş după ce a semnat cu Reading: ”M-au dorit foarte mult şi cred că am făcut o alegere foarte bună!”

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş a semnat pe cinci sezoane cu Reading, formaţie care activează în liga a doua britanică.

Reading plăteşte 10 milioane de euro pentru atacantul naţionalei României, dintre care 8 milioane parte fixă şi alte două milioane în funcţie de bonusurile de performanţă.

Prezentat oficial de gruparea britanică, Puşcaş a oferit şi primele declaraţii pentru televiziunea clubului. El s-a declarat extrem de fericit că a ales fotbalul englez şi mândru de dragostea cu care a fost întâmpinat de fani şi de oficialii clubului: ”Sunt foarte fericit, mi-am dorit mult să vin aici şi în fotbalul din Anglia. Îmi place fotbalul din această ţară, priveam acest fotbal încă de atunci când eram foarte mic. Este o provocare mare pentru mine şi sper să ofer cât mai multe momente fericite fanilor şi clubului. Acest club m-a dorit foarte mult, iar acest lucru m-a determinat să aleg Reading. Vreau să arăt că pot juca în acest campionat britanic” a mărturisit George Puşca.

El s-a descris pentru televiziunea clubului: ”Eu sunt un atacant central, care iubeşte să joace în acea zonă şi care dă absolut totul pe teren, pentru echipă, pentru club. Trăiesc pentru a marca şi firesc îmi doresc să marchez cât mai mult. Ştiu care este stilul lui Reading, am vorbit deja cu antrenorul şi ştiu la ce să mă aştept” a mai spus Puşcaş, care spre final s-a arătat din nou încântat de felul în care a fost primit în Anglia: ”Dragostea cu care m-au întâmpinat, insistenţa cu care m-au vrut oamenii de aici m-a împins să aleg Reading. Am simţit că am făcut o alegere foarte bună” a încheiat atacantul român.

George Puşcaş va fi coleg cu un român la Reading

La Reading, Puşcaş va fi coleg cu Adrian Popa, fotbalist intrat în ultimul an de contract cu gruparea engleză. Rămâne de văzut, însă, dacă Adi Popa va rămâne la echipă, după ce în ultimele două sezoane a fost împrumutat la Al Taawon, respectiv Ludogoreţ Razgrad.

Afla mai multe despre: george puşcaş 

viewscnt
Articole similare