Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Gică Hagi după ce s-a spus că a fost dorit de AS Roma: "Nu mi-ar fi frică!"

Prima reacţie a lui Gică Hagi după ce s-a spus că a fost dorit de AS Roma: "Nu mi-ar fi frică!"

Fotbal intern

Comentarii

Gică Hagi a reacţionat, sâmbătă, după anunţul că a fost dorit de AS Roma. Managerul tehnic al Viitorului spune că nu se teme de o asemenea provocare, dar recunoaşte că mai are mult până să ajungă acolo.

"Roma... Nu mi-ar fi frică, nu mi-ar fi teamă, mi-ar plăcea ca într-o zi să antrenez o echipă de asta mare, care să câştige. Cum e Roma un imperiu, care poate să devină cea mai bună din Europa pentru că spiritul meu e numai acela şi dacă voi avea oportunitate v-am spus-o, dar nu ştiu dacă se va întâmpla, va fi greu. Din România până la Roma drumul e cam lung, noi am cam ieşit puţin de pe piaţă dar vom vedea", a declarat Gheorghe Hagi, într-o conferinţă de presă.

AS Roma a fost eliminată, în această săptămână, în optimile de finală ale Ligii Campionilor, fiind învinsă de FC Porto, în deplasare, cu scorul de 3-1. În tur, italienii au câştigat cu 2-1. În urma acestei eliminări, antrenorul Eusebio Di Francesco a fost înlocuit de Claudio Ranieri. Conform Gazetei Sporturilor, în vederile italienilor ar fi fost şi Gică Hagi.

Hagi îşi antrenează propria echipă din 2014. Până să o preia pe Viitorul, "Regele" a mai pregătit echipa naţională a României (2001), Bursaspor (2003-2004), Galatasaray (2004-2005, 2010-2011), Poli Timişoara (2005-2006) şi Steaua (2007).

Afla mai multe despre: gica hagi,  

viewscnt
Articole similare