Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Gică Popescu după amânarea partidei dintre Viitorul şi Academica Clinceni

Prima reacţie a lui Gică Popescu după amânarea partidei dintre Viitorul şi Academica Clinceni

Farul Constanța

Comentarii

Meciul FC Viitorul - Academica Clinceni, programat, astăzi, la ora 18.00, a fost amânat iniţial pentru o oră, iar apoi pentru sâmbătă, de la ora 15.00. Rezultatele testelor Covid-19 în cazul a 7 persoane din cadrul clubului au fost neconcludente.

Gică Popescu, preşedintele formaţiei FC Viitorul Constanţa a reacţionat imediat după amânarea partidei: ”Unele dintre testele pe care le-am primit înaintea meciului au fost neconcludente. După ce am discutat cu observatorul meciului şi cu toţi cei implicaţi de la Ligă, nimeni nu a vrut să îşi asume începerea jocului, pentru că nu ştim dacă vreunul dinter cele şapte teste.... există posibilitatea ca vreunul dintre cele şapte teste să fie pozitiv.  Ne-au spus că există pericolul ca, fiind neconcludente cele şapte teste, să se repete şi rezultatul să fie acelaşi. De aceea, jucătorii care au avut teste neconcludente se vor retesta în seara aceasta şi mâine vom avea noile rezultate.

Testele sunt neconcludente. Probabil că, aşa cum spunea doctorul cu care am vorbit la telefon, masa care a fost recoltată la testele de miercuri să fie una insuficientă şi de aceea rezultatele au fost neconcludente. Eu sunt convins că testările din seara asta se vor face bine şi mâine dimineaţă vom avea rezultatul. Şi sunt convins că toate vor fi negative” a mărturisit Popescu.

”Nu ne-au dat numele, nu ştim cine e. Pot fi maseorii... Şapte persoane dintre cele testate, şi am testat 36, sunt neconcludente. Dacă, Doamne Fereşte, se va întâmpla, vom face şi noi ce au făcut celelalte echipe care au făcut teste şi au fost pozitive. Dar nu ne gândim la lucrul acesta” a mai declarat Gică Popescu.

Partida de la Ovidiu contează pentru etapa a IX-a a play-out-ului Ligii I.

Afla mai multe despre: gică popescu 

viewscnt
Articole similare