Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Gigi Becali despre cedarea FCSB, după anunţul lui Mustaţă: "Crezi că eu stau să mă joc?"

Prima reacţie a lui Gigi Becali despre cedarea FCSB, după anunţul lui Mustaţă: "Crezi că eu stau să mă joc?"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, a reacţionat după ce Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a anunţat că a fost trimisă o hârtie prin care se solicită garantarea cedării clubului. Omul de faceri vrea ca suporterii să-i prezinte o garanţie bancară că au suma necesară, 10 milioane de euro, pentru cumpărarea clubului.

Prima reacţie a lui Gigi Becali despre cedarea FCSB, după anunţul lui Mustaţă: "Crezi că eu stau să mă joc?"

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a anunţat că el şi suporterii FCSB sunt aproape de finalizarea ofertei pentru cumpărarea clubului. Ca atare, acesta a spus că a fost trimisă o hârtie oficială pe adresa clubului, iar Gigi Becali a reacţionat la auzul acestei veşti.

Becali vrea ca suporterii să prezinte o garanţei bancară cu suma necesară pentru cumpărarea clubului. „Crezi că eu stau să mă joc cu hârtiile lor? Să vină un om în faţa mea şi să-mi arate o garanţie bancară din care să reiasă că are bani. El vrea, vezi Doamne, să adune banii pe Facebook, cu asociaţia lui. Nu stau după prostiile lui Mustaţă!

Dacă vine oricine în faţa mea cu 10 milioane, dau echipa imediat. Fără jucători. Şi scap şi de Talpan”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Fanii FCSB-ului, aproape de finalizarea ofertei de cumpărare a clubului

”Nu ştiu dacă am permisiunea deocamdată să spun, o fac cu puţină reţinere, ca să nu se înţeleagă greşit. Suntem pe drumul bun, important este să mai primim şi mâine un accept.

Hârtia va pleca în seara asta sau mâine dimineaţă. E vorba de o hârtie în care vom face o ofertă oficială clubului. Mâine (n.r. - 24 noiembrie) o trimitem pe mail, sau poate deja a fost trimisă, nu am mai apucat să vorbesc.

Pe hârtie nu apar numele potenţialilor investitori. Oamenii nu vor să iasă în evidenţă, nu-i interesează publicitatea, nu vor să apară. Au spus că procedura este a suporterilor, iar ei vin în sprijinul suporterilor.

Când se primeşte confirmarea de la club, că se vinde, atunci toţi suporterii vom intra în campanie împreună cu mai multe nume mari din fotbal. Voi insista să-l aducem şi pe Helmuth Duckadam lângă noi.

Vrem un răspuns clar de la club, să ştim ce ni se oferă în acea sumă de bani. Acei oameni au spus: «ne implicăm, dar pe ce? Dacă ne trezim că răspunde la hârtie, dar peste 3 zile zice că nu mai vinde?»

Dacă Becali doreşte să vândă, ne dă răspunsul la această hârtie. Adică despre cum îi dăm banii şi toate detaliile.

Hârtia este făcută de noi, suporterii, în numele suporterilor. Hârtia e semnată de mine, personal, că sunt membru fondator al Asociaţiei Salvaţi Steaua.

În clipa când avem răspunsul, mai ales dacă este afirmativ, aşteptăm numai numărul de cont unde să trimitem suma de 10 milioane de euro”, a declarat Mustaţă la Radio Sport Live.

Afla mai multe despre: gigi becaliofertafcsbmustatafani 

viewscnt
Articole similare