Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Gigi Becali după ce a negociat cu Valeriu Iftime transferul lui Andrei Chindriş

Prima reacţie a lui Gigi Becali după ce a negociat cu Valeriu Iftime transferul lui Andrei Chindriş

Superliga

Comentarii

Gigi Becali şi Valeriu Iftime negociază transferul lui Andrei Chindriş de la FC Botoşani la FCSB. Discuţiile se poartă acum în jurul condiţiilor financiare în care s-ar realiza transferul.

UPDATE: Gigi Becali a confirmat pentru Fanatik.ro că a negociat cu Valeriu Iftime transferul lui Andrei Chindriş: ”I-am dat acum lui Iftime 550.000 de euro pentru Chindriş”.

Gigi Becali este aproape să-şi îndeplinească obiectivul. În ciuda faptului că a anunţat reducerea salariilor din cauza pandemiei de coronavirus, patronul FCSB este în continuare dispus să investească în transferuri. Potrivit sport.ro, Becali şi Iftime negociază acum transferul lui Andrei Chindriş

Câţi bani oferă Gigi Becali pentru transferul lui Andrei Chindriş la FCSB

Valeriu Iftime şi-ar fi dorit să obţină măcar un milion de euro pentru Andrei Chindriş, însă propunerea lui Gigi Becali este de 550.000 de euro. Patronul lui FC Botoşani ar accepta propunerea de transfer, însă numai dacă Gigi Becali i-ar oferi şi un procent dintr-un eventual transfer, dar şi un bonus pentru cazul în care Andrei Chindriş va juca pentru naţionala de seniori. În acest moment, fundaşul în vârstă de 21 de ani este în circuitul naţionalei de tineret.
Gigi Becali este generos şi cu salariul pe care i l-a propus jucătorului. Potrivit sport.ro, dacă transferul se va realiza, Andrei Chindriş ar câştiga 10.000 de euro pe lună, în contextul în care Gigi Becali a redus cu 50% salariile la FCSB. 

Cine e Andrei Chindriş, fundaşul pe care Gigi Becali vrea să-l transfere la FCSB

Andrei Chindriş a plecat de la juniorii lui U Cluj la FC Botoşani, în 2017, iar apoi a fost împrumutat rând pe rând la Academica Clinceni şi Ştiinţa Miroslava. În vara lui 2018 a fost readus la Botoşani, unde, de la începutul sezonului, a strâns 23 meciuri.
În acest moment, cota lui Andrei Chindriş e de 900.000 de euro, conform transfermarkt.de, dar Valeriu Iftime ar putea accepta oferta de transfer de 550.00 de euro primită de la Gigi Becali.
”Îi transmit eu că nu o să găsească pe nimeni ca să îi dea în plină criză mondială suma asta. Eu înţeleg că el ţine la marfa lui, dar trebuie să înţeleagă că nu o să mai găsească pe nimeni să îi dea banii ăştia pe un jucător care abia acum se face cunoscut şi nu a evoluat niciodată în cupele europene”, Gigi Becali, în urmă cu câteva zile. 

 

Afla mai multe despre: andrei chindris 

viewscnt
Articole similare