Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Gigi Becali după ce CFR i-a furat un om de la echipă! ”La mine, oamenii nu sunt sclavi. Nu-l mai voia nimeni!” Ce a spus patronul FCSB

Prima reacţie a lui Gigi Becali după ce CFR i-a furat un om de la echipă! ”La mine, oamenii nu sunt sclavi. Nu-l mai voia nimeni!” Ce a spus patronul FCSB

FCSB

Comentarii

Directorul de scouting de la FCSB, Bogdan Costicea, a plecat de la echipă şi a semnat cu CFR.

El a fost deja prezentat la echipa ardeleană ca fiind noul şef de scouting al Academiei CFR 1907 Cluj. Costicea era unul dintre apropiaţii lui Gigi Becali, iar patronul FCSB a recunoscut că nu este supărat pe el. Finanţatorul roş-albaştrilor îl aşteaptă oricând înapoi, deoarece este sigur că Bogdan Costicea nu se va adapta la campioana României.

”A plecat el. Nu se mai înţelegea cu ceilalţi de la academie, iar eu, pentru că ţineam la el, l-am dat la echipa mare. I-am zis «Stai cu MM la echipa mare». Şi acolo s-a simţit marginalizat. A zis că pleacă. Nu se simţea bine la echipa mare.

Care e problema? La mine, oamenii nu sunt sclavi. Pleacă unde le e mai bine. Dacă îi e mai bine la CFR, să se ducă. Mă bucur pentru el. A zis că vrea să plece la CFR şi i-am zis «Du-te, tată, la CFR. Să îţi dea Domnul bani mulţi şi bucurie». Nu mă supăr. El a crescut sub ochii mei. I-am zis să plece dacă îi e mai bine acolo.

S-a certat cu ăia acolo... Trebuia să decid dacă dau toată academia afară. I-am zis «Băi tată, dacă tu crezi că poţi conduce singur, poţi fi cât 7 antrenori şi să lucrezi singur cât 20, atunci îi dau pe toţi afară şi te ţin pe tine». Nu-l mai voia nimeni!

”Dacă eu îţi dau salariul, faci ce vreau eu!”

Aveam de ales. Ţineam la el şi i-am zis «Bă, nu vreau să aleg, Uite, pentru că ţin la tine,  stai cu MM la echipa mare». A stat vreo două săptămâni şi a zis că vrea să plece. S-a dus, băiatul. Mi-a zis că îl caută CFR de multă vreme şi i-am zis să se ducă unde îi e mai bine. Nu m-am supărat şi i-am spus că oricând vrea poate veni înapoi. Acolo va sta o lună, nu se va adapta. Eu îl cunosc!

Eu nu sunt stăpân de sclavi. Dacă stai la mine, faci ce zic eu. Dacă eu îţi dau salariul, faci ce vreau eu. Dar dacă nu îţi convine, nu eşti obligat să stai. Pleci, chiar îţi dau şi binecuvântarea”, a spus Gigi Becali pentru GSP. 

Bogdan Costicea a fost protagonistul mai multor transferurilor ale juniorilor la FCSB. Oamenii din fotbalul românesc îl descriu ca fiind o persoană foarte dedicat meseriei sale, făcând aproximativ 120.000 de kilometri anual prin ţară, pentru a vedea juniori. Costicea a fost implicat şi în transferul lui Octavian Popescu la FCSB, fotbalist cu care Becali speră să dea lovitura. 

Afla mai multe despre: becali-cfr-liga 1 

viewscnt
Articole similare