Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Gigi Becali după ce FCSB a defilat cu Dinamo! "Niciodată nu am fost atât de relaxat". Loviturile anunţate pe piaţa transferurilor: "Poate îmi dau 30 de milioane pe amândoi"

Prima reacţie a lui Gigi Becali după ce FCSB a defilat cu Dinamo! "Niciodată nu am fost atât de relaxat". Loviturile anunţate pe piaţa transferurilor: "Poate îmi dau 30 de milioane pe amândoi"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a susţinut că nu a avut nicio emoţie pentru calificarea în Cupa României. De asemenea, nu şi-a ironizat rivalii şi a anunţat că poate va avea parte de o surpriză la negocierile cu impresarii englezi.

VIDEO | FCSB - Dinamo 1-0 (Petre 2)

Omul de afaceri a oferit primele reacţii, după ce FCSB s-a calificat în Cupa României. Gigi Becali a fost mulţumit de Coman şi Perianu şi a anunţat că speră să finalizeze negocierile cu impresarii veniţi din Anglia, pentru a transfera de la vicecampioana României: "A fost un meci aşa... Au vrut să nu ia multe, cred. Nu a avut ce apăra Udrea. Cel mai frumos gol şi foarte dificil de dat... Da, o să fie şi cu Craiova Vintilă. E posibil să rămână şi până la final, până vine Neubert. 

Ştiam că e bun, dar cum a jucat azi Coman... Mi-a plăcut şi Perianu. Vorbeam despre situaţie aşa, că am ajuns la 10 puncte de locul întâi. Niciodată nu am fost la un meci atât de relaxat, niciodată. Nu mai vreau să vorbesc despre Dinamo, e o situaţie delicată, dificilă şi nu e frumos. Poate îmi dau 30 pe amândoi (n.r. - Florinel Coman şi Dennis Man). Englezii au cei mai mulţi bani. Pe Tănase îl dau bonus", a declarat Gigi Becali. 

Impresari din Anglia, la FCSB - Dinamo, din Cupa României! Dennis Man poate prinde transferul

Impresari din Anglia au asistat la meciul de pe Arena Naţională, dintre FCSB şi Dinamo. Telekom Sport a aflat că cei doi agenţi sosiţi la Bucureşti sunt Michael Embra şi Danny Webber. Primul reprezintă JMW's Sports Team, în timp ce al doilea e reprezentant al Tongue Tied Management. Danny Webber este un fost fotbalist profesionist, crescut la academia celor de la Manchester United, care în cariera sa a mai jucat la Watford, Shefield United, Portsmouth şi Leeds.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdinamocupa romaniei 

viewscnt
Articole similare