Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Gigi Becali după decizia Curţii de Apel în legătură cu palmaresul! ”Se deduce că noi suntem continuatoarea Stelei, dacă palmaresul este la noi!” Ce a spus patronul FCSB

Prima reacţie a lui Gigi Becali după decizia Curţii de Apel în legătură cu palmaresul! ”Se deduce că noi suntem continuatoarea Stelei, dacă palmaresul este la noi!” Ce a spus patronul FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a reacţionat după ce instanţa a decis că palmaresul până în 1998, care include şi Cupa Campionilor Europeni, aparţine clubului CSA Steaua.

Magistraţii au respins cererea echipei din Liga 2 care are legătură cu palmaresul dintre 1998 şi 2003, iar Gigi Becali a fost mulţumit de această decizie. De asemenea, patronul FCSB este convins că echipa finanţată de el este continuatoarea Stelei. 

Recţia lui Gigi Becali după decizia Curţii de Apel Bucureşti

”Dacă ne-a dat nouă palmaresul din 2003. Deci e al nostru. Palmaresul este palmares şi din 2003 l-am preluat noi. Nu taie trofeele, nu au cum să împartă. Este benefic pentru noi. Dacă palmaresul este din 2003 la noi, e la noi, nu mai e la ei. Ce despăgubiri să mai ceară? Dacă palmaresul este la noi din 2003 ce despăgubiri să mai ceară. Dacă din 1998 până în 2003 nu a fost la nimeni şi din 2003 este la noi, ce mai vrei mai mult de atâta?

”Se deduce că noi suntem continuatoarea Stelei!”

Mai bine nu se putea să se dea. Nu putea să dea că este al nostru dintotdeauna pentru că noi nu am avut societatea. De când am făcut casa, mobila este a noastră. Încă o dată. Dacă palmaresul este la noi din 2003, atunci este la noi. Se deduce că noi suntem continuatoarea Stelei. Ce să vrem mai mult? Palmaresul a fost la CSA Steaua până în 1998, iar din 2003 este la noi. Ce să vreau mai mult?”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Sentinţa instanţei în legătura cu palmaresul

FCSB, echipa patronată de Gigi Becali, şi clubul armatei, Steaua, se află într-un conflict juridic de mai mulţi ani. Asociaţia Steliştilor 1947 a făcut public luni, pe reţelele de socializare rezultatul unui nou proces, care are lăgătură cu palmaresul Stelei până în 1998, deţinut de clubul armatei din al doilea eşalon al fotbalului românesc, şi nu de FCSB, care susţine că este continuatoarea secţiei de fotbal din Ghencea. 

Echipa lui Becali deţine palmaresul din 2003 până în prezent. În legătură cu perioada 1998-2003 nu a fost luată nicio decizie până în acest moment. Sentinţa poate fi atacată în termen de 30 de zile.

Afla mai multe despre: becali-csa-fcsb-palmares 

viewscnt
Articole similare