Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Gigi Becali după refuzul lui Enache: "Nu îmi mai răspunde la telefon". Ce schimbare a anunţat pentru următorul meci

Prima reacţie a lui Gigi Becali după refuzul lui Enache: "Nu îmi mai răspunde la telefon". Ce schimbare a anunţat pentru următorul meci

FCSB

Comentarii

Patronul FCSB a dezvăluit că venirea lui Costel Enache pe banca vicecampioanei a picat tocmai în ziua în care antrenorul urma să fie prezentat la echipă!

Într-o intervenţie la PRO X, Gigi Becali a dat detalii cu privire la negocierile eşuate cu Enache.

"Aşa vorbisem cu el, voia să vină, trebuia să fie la conferinţa de presă de astăzi, dar nu a mai răspuns la telefon, asta este situaţia. În cazul în care clubul la care este nu e acord să îl lase să plece regulamentul spune că trebuie să dea banii pe care i-au luat, 0 adică. Nu stătea pe bancă la noi, dar antrena echipa cât era speţa la comisii. Băiatul a fost ruşinos, dar o iau ca şi calitate nu ca şi defect. Totuşi trebuia să aibă înţelepciunea să prevadă că va avea probleme dacă echipa la care este nu vrea să îi dea drumul. Până la urmă nu trebuia să spună că vine" , a comentat patronul roş-albaştrilor.  

Gigi Becali a anunţat că începând cu meciul următor Cristi Bălgrădean în locul lui Andrei Vlad.

"Eu am fost prost ca să îi dau lui încredere, la primul gol trebuia să iasă pe centrare, dar dormea. Înseamnă că nu e antrenat bine, va intra Bălgrădean, dar nu poţi să câştigi, dacă nu îţi dă două penaltyuri. E ceva împotriva noastră, am avut 4 lovituri de la 11 m clare ca lumina zilei. Dar o să vedeţi că atunci când vor reveni toţi accidentaţii vom avea 15-20 victorii la rând. Fac o echipă tare care va spulbera tot, o să vedeţi ce înseamnă Panţîru şi Creţu în benzi. Vom fi Ajax de România cu ei şi cu Tănase, Coman, Man. Şi dacă vrea Dumnezeu le desfac eu şi cu Guimaraes că ei joacă fotbal. Şi aşa o să avem culoare, le dăm două-trei la Bucureşti" , este optimist latifundiarul din Pipera.

Afla mai multe despre: fcsbbălgrădeanandrei vladcostel enache 

viewscnt
Articole similare