Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Gigi Becali după transferul lui Budescu la Sepsi: ”Acolo se duce? Să îl întrebaţi, voia să plece de la FCSB?”

Prima reacţie a lui Gigi Becali după transferul lui Budescu la Sepsi: ”Acolo se duce? Să îl întrebaţi, voia să plece de la FCSB?”

Fotbal intern

Comentarii

Constantin Budescu urmează să semneze cu Sepsi, a anunţat patronul echipei din Sf. Gheorghe, Laszlo Dioszegi.

Rămas liber de contract după despărţirea de FCSB, în urma impresiei neplăcute pe care i-a lăsat-o patronului, Constantin Budescu şi-a ales noua echipă.

Mijlocaşul ofensiv ar fi putut face un pas înapoi, în Liga 2, la Petrolul sau Hermannstadt, sau chiar să plece în străinătate.

Însă, Budescu a luat decizia de a rămâne în Liga 1 şi are să semneze cu Sepsi, a anunţat chiar Laszlo Dioszegi.

Noi ne-am înţeles cu Budi şi îl aşteptăm la stadion la ora 15:00. Încă nu am semnat contractul, dar am bătut palma. Spre seară vom semna şi actele dacă totul rămâne aşa cum ne-am înţeles.

Este un transfer important pe care noi îl facem, iar eu sper că în cel mai scurt timp o să aducem şi un fundaş central”, a spus Laszlo Dioszegi, pentru prosport.ro.

După ce a fost adus la cererea lui Gigi Becali înapoi la FCSB, acelaşi Gigi Brcali l-a dat afară de la club după doar 11 meciuri.

Constantin Budescu nu a avut şansa să joace nici măcar o dată pe postul său preferat, în spatele vârfului, în acele 11 partide.

Prima reacţie a lui Gigi Becali după transferul lui Budescu la Sepsi

Plecarea sa la Sepsi l-a surprins pe Gigi Becali, care a afirmat că oricum nu este prea interesat de următorul pas al lui Budescu.

Totuşi, latifundiarul a punctat că dacă el nu voia să plece Budescu, Budescu nu ar fi plecat.

Unde semnează? Acolo se duce? La Sepsi? Bine, dar nu mă interesează, tată. Să se ducă unde vrea el. Omul e liber de contract şi a luat bani frumoşi cât a stat la noi.

Dar, dacă îl mai voiam la FCSB, să fiţi siguri că nu pleca el de la mine. Ia să îl întrebaţi: voia să plece de la FCSB?

Sepsi nu este un pericol pentru noi, iar eu cred că nici nu o să prindă play-off-ul”, a spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare