Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Gigi Becali după transferul pe care l-a făcut astăzi: ”Este o afacere bună, eu l-am vrut mai demult”

Prima reacţie a lui Gigi Becali după transferul pe care l-a făcut astăzi: ”Este o afacere bună, eu l-am vrut mai demult”

Fotbal

Comentarii

În urmă cu puţin timp, fundaşul central al celor de la FC Botoşani, Andrei Miron (25 de ani) a bătut palma cu Gigi Becali şi se va alătura cât mai rapid posibil formaţiei antrenate de Bogdan Argeş Vintilă.

13:45 Gigi Becali a confirmat că l-a transferat pe Andrei Miron, însă fundaşul de 25 de ani va juca încă trei meciuri la FC Botoşani. A fost condiţia pusă de Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani: ”Da, să vedem cum o să facem. Am vorbit cu Iftime şi vrea să-l ţină cât poate, să joace două sau trei meciuri pentru ei. Şi o să rămână cu ei, o să facem actele de acum, o să joace două sau trei meciuri şi apoi vine la noi. În play-off îl avem. Vine gratis şi ia el 30%. Este o afacere bună. Eu l-am vrut mai demult. Şi pe Burcă l-am vrut, dar uite că nu l-am luat”, a declarat Gigi Becali.


Gruparea din Moldova i-a acordat două zile libere în plus lui Miron pentru a veni la Bucureşti şi pentru a sta de vorbă cu Gigi Becali, omul care şi-l doreşte foarte mult la FCSB. Cele trei părţi nu ajunseseră la un numitor comun, iar acest lucru nu era benefic pentru nimeni. FC Botoşani şi-l mai dorea pentru ultimele patru etape din sezonul regulat şi pleacă apoi liber de contract, în timp Gigi Becali şi Andrei Miron îşi doreau ca transferul să se realizeze cât mai repede, contra sumei de 300.000 de euro.

Andrei George Miron a semnat cu FCSB

Se pare că cele două tabere s-au înţeles: Miron merge acum la FCSB, FC Botoşani nu primeşte niciun ban, însă a păstrat 30% dintr-un viitor transfer al jucătorului. Andrei Miron va primi un salariu de peste 10.000 de euro.

Andrei Miron evolua la FC Botoşani din iulie 2015, când a fost adus de la Oţelul. În acest sezon a jucat 16 meciuri şi a dat marcat 2 goluri. Cota de piaţă a jucătorului, conform Transfermarkt, este de 800.000 de euro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare