Experiențe împreună.
You are here:

Prima reacţie a lui Gigi Becali după victoria în faţa lui Piţurcă: ”Asta e tot ce vreau să spun...”

Prima reacţie a lui Gigi Becali după victoria în faţa lui Piţurcă: ”Asta e tot ce vreau să spun...”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a noua a Ligii I, primul pentru Victor Piţurcă pe banca tehnică a oltenilor.

A fost a doua victorie importantă pentru FCSB în actuala stagiune, după cea obţinută în etapa precedentă în faţa Viitorului Constanţa. Pentru Victor Piţurcă a fost debutul oficial la U Craiova în acest sezon.

Pentru Gazeta Sporturilor, finanţatorul celor de la FCSB, a comentat şi el victoria reuşită de echipa sa în deplasare, în Bănie: ”Ce să mai vorbesc? Zero şuturi pe poartă, nu au trecut de centrul terenului în prima repriză. Asta e tot ce vreau să spun. N-au avut niciun şut pe poartă tot meciul, jucătorii lor n-au trecut de jumătatea terenului. S-a jucat ca pe vremuri, toţi la o singură poartă!”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe