Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Gigi Becali după victoria la limită cu FC U Craiova: ”Şi dacă aveam VAR, tot ne dădea 11 metri”

Prima reacţie a lui Gigi Becali după victoria la limită cu FC U Craiova: ”Şi dacă aveam VAR, tot ne dădea 11 metri”

FCSB

Comentarii

Sâmbătă seara, FCSB a reuşit să obţină victoria în faţa lui FC U Craiova, în deplasare, scor 1-0.

FCSB a călătorit la Craiova pentru a o înfrunta pe FC U şi a reuşit să se impună, cu dificultate însă. Keşeru a marcat unicul gol al meciului, din penalty, în repriza secundă, dar ambele echipe ar fi putut să câştige, după s-au înregistrat mai multe ocazii de ambele părţi.

Lovitura de la 11 metri care a adus victoria ”roş-albaştrilor” a fost, din nou, una controversată, cu păreri împărţite despre intrarea lui Diallo. Dacă Mutu a fost scandalizat de decizia arbitrului şi a declarat că nu trebuia niciodată acordat penalty la acea fază, Gigi Becali îl contrazice şi spune că şi cu VAR s-ar fi acordat lovitura de la 11 metri.

Latifundiarul a vorbit despre meci, temperat, la câteva zile după acesta. Finanţatorul FCSB-ului a fost mulţumit că echipa sa a reuşit să obţină toate punctele şi i-a lăudat atât pe Edi Iordănescu, cât şi pe Adi Mutu.

Prima reacţie a lui Gigi Becali după victoria la limită cu FC U Craiova

Cel mai important lucru după acest meci este că am obţinut toate cele trei puncte. O să conteze foarte mult în lupta pentru titlu aceste trei puncte de la Craiova. O să vedeţi voi că ăştia ai lui Mutu vor fi foarte greu de bătut pe teren propriu. Şi cu Hagi, dar şi cu noi, Adi Mutu a închis bine spaţiile.

Însă, Edi îşi face treaba foarte bine la noi, iar eu sunt foarte mulţumit de cum decurg lucrurile. La Craiova am obţinut exact ceea ce ne-am dorit: victoria! Am văzut că se comentează că nu a fost 11 metri. Eu vă spun că a fost fault foarte clar.

Şi dacă aveam VAR, iar arbitrul central se ducea să revadă faza, tot ne dădea 11 metri. Nu l-a pus nimeni pe fundaşul de la Craiova să se ducă aşa în viteză în Creţu şi să nu se uite pe unde calcă. Altă dată să fie atent. Atât am de spus”, a declarat Gigi Becali, confrom prosport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbfc u craiovagigi becalicraiova fcsb 

viewscnt
Articole similare