Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Haaland după ce a devenit golgheter absolut într-un sezon din istoria Premier League. Norvegianul, cifre ireale la City | VIDEO

Prima reacţie a lui Haaland după ce a devenit golgheter absolut într-un sezon din istoria Premier League. Norvegianul, cifre ireale la City | VIDEO

Premier League

Comentarii

Erling Haaland (22 de ani) a doborât încă un record istoric în carieră, cel de cele mai multe goluri marcate într-un sezon din Premier League, şi a oferit prima reacţie după această performanţă.

Prima reacţie a lui Haaland după ce a devenit golgheter absolut într-un sezon din istoria Premier League | VIDEO

Aflat la primul său sezon la Manchester City, Erling Haaland este în centrul atenţiei în fotbalul englez, după ce a scris încă o dată istorie.

Atacantul norvegian a marcat în meciul câştigat de City cu West Ham (3-0) şi a doborât recordul de de cele mai multe goluri marcate într-un sezon din Premier League, unul care era deţinut de Alan Shearer şi Andy Cole.

Haaland a ajuns la borna 35 în 33 de etape şi mai are încă cinci meciuri în care îşi poate îmbunătăţi performanţa.

De cealaltă parte, precedenţii deţinători ai recordului, Shearer şi Cole, au marcat 34 de goluri pe vremea când Premier League era format din 22 de echipe.

”O ligă doar a lui”, a reacţionat Premier League pe reţelele de socializare, salutând recordul doborât de ”Tunetul Nordului”.

La finalul meciului de pe Etihad, Erling Haaland a fost felicitat de coechipieri şi întreg staff-ul lui Manchester City atât pe teren, cât şi în vestiar.

Ajuns la cabine, vârful scandinav a oferit prima reacţie după ce a devenit golgheter absolul înttr-un singur sezon în istoria Premier League.

”Nici nu ştiu ce să mai spun, dar sunt foarte fericit. Vă mulţumesc mult, băieţi”, a declarat tânărul atacant, care a fost aplaudat la scenă deschisă de toţi cei prezenţi.

Haaland a vorbit şi despre garda de onoare pe care au făcut-o jucătorii şi staff-ul tehnic al lui City.

”A fost un sentiment frumos… ca fiecare gol pe care îl marchez. În special, să câştigăm încă un meci, este foarte important pentru noi.

A fost foarte dureroasă această gardă de onoare, după cum s-a putut vedea. Toată lumea m-a lovit pe spate şi a fost foarte dureros, dar sunt fericit”, a afirmat atacantul de 22 de ani, conform Sky Sports, citat de The Sun.

Erling Haaland are cifre absolut ireale în primul său sezon la Manchester City: 45 de meciuri, 51 de goluri, 8 assist-uri.

Afla mai multe despre: haalandpremier leaguemachester city 

viewscnt
Articole similare