Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Halep după victoria grea de la Cincinnati: "Mi-a fost greu să-mi găsesc ritmul"

Prima reacţie a lui Halep după victoria grea de la Cincinnati: "Mi-a fost greu să-mi găsesc ritmul"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a declarat, miercuri, după ce a învins-o pe Ekaterina Alexandrova, în turul al doilea al turneului de la Cincinnati, că s-a temut la început că nu o să poată juca din cauza accidentării suferite săptămâna trecută, la Toronto.

"A fost cu siguranţă un meci foarte, foarte greu. Ea a jucat foarte bine, a lovit mingea foarte puternic şi a fost foarte greu să-i returnez mingile, dar am luptat, nu am cedat şi am vrut să alerg după fiecare minge, ceea ce am făcut şi a fost bine. Psihic, a fost un pic greu la începutul meciului, din cauza accidentării pe care am avut-o săptămâna trecută, dar nu am avut dureri şi sunt fericită din acest motiv, însă a fost greu să-mi găsesc ritmul, să fiu agresivă, să fac ceva pe teren. La început, am aşteptat un pic să simt ritmul, dar ea a fost prea puternică. În setul al doilea, am simţit că pot să fiu mai agresivă şi să schimb un pic tactica", a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, a învins-o, miercuri, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4, pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 43 WTA, calificându-se în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

Jucătoarea română, finalista ediţiei trecute, direct acceptată în turul al doilea, s-a impus după un meci de două ore şi două minute. În optimi, Halep o va întâlni pe americanca Madison Keys, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 16, sau pe rusoaica Daria Kasatkina, locul 41 WTA.

Afla mai multe despre: simona halepcincinnati 

viewscnt
Articole similare