Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Ianis Hagi după ce a fost eroul lui Rangers din partida cu St. Johnstone! "Asta e una dintre calităţile mele"

Prima reacţie a lui Ianis Hagi după ce a fost eroul lui Rangers din partida cu St. Johnstone! "Asta e una dintre calităţile mele"
Comentarii

Ianis Hagi a adus victoria lui Rangers în partida împotriva celor de la St. Johnstone, printr-un gol superb de la marginea careului.

Ianis Hagi eroul lui Rangers din partida cu St. Johnstone

Ianis Hagi a fost eroul lui Rangers în partida cu St. Johnstone. Internaţionalul român a adus victoria echipei lui Steven Gerrard printr-un şut excelent din afara careului. La final meciul s-a terminat cu scorul 1-0 pentru Rangers, iar Hagi a ieşit la declaraţii şi a vorbit despre golul său şi despre echipa sa.

"A fost una dintre serile în care a trebuit să fim răbdători şi să încercăm să forţăm primul gol şi să nu primim gol aşa cum am făcut tot sezonul, pentru că cred că avem un sezon chiar bun din punct de vedere defensiv.

"Aşa cum am spus, în prima repriză ne-am creat şanse, puteam înscrie. Ştiam că ne trebuie puţină magie, ne trebuie câţiva jucători care să facă diferenţă. Sunt fericit că şutul meu a intrat. Cred în şuturile mele, cu stângul sau cu dreptul, e una dintre calităţile mele. Oriunde sunt pe gazon încerc să ‘exploatez’ asta.

Ofensiva începe de la portar, defensiva începe de la atacant, deci de fiecare dată când marcăm sau nu primim gol cred că e munca echipei", a declarat Ianis Hagi la finalul partidei.

La finalul partidei, Ianis Hagi a fost omul meciului şi a avut nota 7.6, cu toate că a fost schimbat în minutul 81. Ianis a marcat golul victoriei în minutul 52 cu o execuţie marca Hagi. Mai jos, poţi vedea super golul fotbalistului lui Rangers.

 

Afla mai multe despre: ianis hagi rangers 

viewscnt
Articole similare