Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Iftime după derapajul lui Cristescu de la partida Craiova - Botoşani! "Poate era influenţat şi de vreun pahar în plus!" Cum a răspuns acuzaţiilor de blat

Prima reacţie a lui Iftime după derapajul lui Cristescu de la partida Craiova - Botoşani! "Poate era influenţat şi de vreun pahar în plus!" Cum a răspuns acuzaţiilor de blat

FC Botoșani

Comentarii

Patronul moldovenilor a reacţionat după meciul câştigat de Botoşani la Craiova, scor 3-2.

Silvian Cristescu a avut o ieşire nervoasă la sfârşitul primei reprize a meciului din Bănie. Fostul oficial al Craiovei l-a acuzat pe Marius Croitoru că i-ar fi arătat semne obscene.

"Oricare ar fi fost gestul lui Croitoru, nu trebuia să răspundă aşa. Dacă Croitoru a făcut un asemenea gest reprobabil şi jignitor chiar şi la adresa clubului FC Botoşani, dar o să vorbesc cu el să vedem.

Credeţi-mă că nu ştiu nimic despre ce s-a întâmplat acolo. Am văzut la domnul Cristescu, poate era influenţat şi de vreun pahar în plus. Nu poţi să faci asemenea gesturi, indiferent daca ţi-ar fi spus orice. Dacă eşti deştept nu reacţionezi aşa. 

Cred ca furia a fost foarte mare. Nu am vazut agresivitatea echipei mele ieşită din limitele normalitaţii, ci dimpotrivă o agresivitate a Craiovei nemăsurată la un moment dat. Pentru că dacă luam evoluţia incidentelor, la primul incident nimeni nu a spus nimic.

Acolo a fost un fault grosolan a fundaşului dreapta al Craiovei, de care nu s-a spus nimic. Acolo a fost un gest groaznic, adică sare cu genunchiul în spate plus un cot dat în cap. Cred că arbitrul nu a văzut, da nici tuşierul nu i-a spus nimic. Deci eu nu am văzut nicio agresivitate în echipa Botoşaniului", a spus Valeriu Iftime pentru PRO X.

Iftime a vorbit şi despre acuzaţiile de blat din partida contra celor de la FCSB. 

"Mi s-au părut prea răscolitoare întrebările presei în legătura cu meciul cu FCSB.  Noi în meciul cu FCSB am jucat cu aceeaşi intensitate şi dăruire. Acolo au fost greşeli de arbitraj impardonabile şi am pierdut meciul. Aici, a greşit arbitrul în favoarea noastră, ca înţeleg că la primul gol a fost ofsaide. Nu am nimic în plus să le reproşez baieţilor mei.

Noi nu am fost deloc mai motivaţi decât meciul de joia trecută. Am avut o seară mai norocoasă. Craiova a ratat cateva ocazii. Eu înţeleg, de fapt, că e lupta fanilor Universitaţii cu cei de la FCSB. Sunt foarte mulţi urmăritori care sunt fanii lui FCSB sau Craiova. Noi suntem la mijloc.

Cum să credeţi că am vrut să luăm bătaie cu FCSB. Cum să fie un meci trucat, e o prostie fără capăt. Cine îl obligă pe arbitru sa dea penalty. Mi se pare că jignim foarte mut fotbaliştii. Noi ne luptăm la fiecare meci, jucătorii mei vor locul 4 şi pentru asta îşi dau viaţa pe teren", a spus patronul echipei FC Botoşani. 

Afla mai multe despre: valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare