Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Ilie Năstase, după ce i-a aruncat cafeaua în ”faţă” lui Traian Băsescu: ”Nu mi-am dat seama! Ei sunt golani, nu eu”

Prima reacţie a lui Ilie Năstase, după ce i-a aruncat cafeaua în ”faţă” lui Traian Băsescu: ”Nu mi-am dat seama! Ei sunt golani, nu eu”

Alte sporturi

Comentarii

Ilie Năstase a reacţionat după clipul apărut pe internet în care aruncă cu cafea pe imaginea cu Traian Băsescu de pe cortul PMP. ”Nasty” s-a scuzat, spunând că nu şi-a dat seama că e chipul lui Băsescu, dar apoi l-a atacat pe fostul şef de stat.

Era chipul lui Băsescu pe panou? Nici nu mi-am dat seama… Au zis că sunt golan? Păi golănie e ce a făcut Băsescu cu sloganul “Să trăiţi bine”… Cu navele când le-a luat nu a fost golănie? Acum nu mai are ţara nimic! Când era la Primărie şi şi-a luat apartamentul nu a fost golănie?! Dar când a tăiat pensiile a fost golan?

Vor plângeri, le dau plângeri. O să îi fac câte una pentru fiecare chestie. Ar trebui să fie bucuros că am auzit că îi vine logodnica acasă în ţară”, a declarat Năstase, pentru Fanatik.

Traian Băsescu şi Ilie Năstase au avut parte de mai multe conflicte de-a lungul timpului. Caractere puternice, dar şi firi care nu uită niciodată, Băsescu şi Năstase s-au şicanat de fiecare dată. În 2009, în bătălia pentru preşedinţia României dintre Băsescu şi Geoană, Năstase a fost de partea lui Geoană. Câţiva ani mai târziu, când preşedintele României trebuia să-l ridice în grad pe ”Nasty”, Băsescu a refuzat să semneze avansarea.

Afla mai multe despre: nastasebasescu 

viewscnt
Articole similare