Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Iulian Miu după ce n-a apărut în fotografia oficială a Stelei: ”Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele de susţinere”

Prima reacţie a lui Iulian Miu după ce n-a apărut în fotografia oficială a Stelei: ”Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele de susţinere”

Fotbal intern

Comentarii

Iulian Miu a oferit o primă reacţie după ce n-a apărut în fotografia oficială pentru noul sezon, o absenţă ciudată, având în vedere că este secundul lui Daniel Opriţa.

Steaua şi-a prezentat lotul şi echipamentul pentru noul sezon, în cadrul unei şedinţe foto care a avut loc chiar pe noul stadion. Însă din fotografia oficială a lipsit un personaj important de la Steaua. Este vorba despre Iulian Miu, unul dintre secunzii lui Daniel Opriţa şi unul dintre idolii suporterilor.

Prima reacţie a lui Iulian Miu după ce a lipsit din fotografia oficială a Stelei

Imediat după ce Steaua a publicat imaginile de la şedinţa foto, în presă au apărut zvonuri cum că între Iulian Miu şi Daniel Opriţa ar exista o ruptură şi că fostul fundaş stânga ar urma să plece din Ghencea. Iritaţi, suporterii au luat atitudine şi au cerut explicaţii pentru absenţa lui Miu din fotografia oficială.

Astăzi, Iulian Miu a oferit o primă reacţie. Fostul internaţional român susţine că nu există absolut niciun conflict între el şi cineva din club şi anunţă că nu se pune problema să plece de la Steaua:

”Nu se pune problema ca eu să plec de la Steaua şi nu există divergenţe între mine şi staff-ul tehnic şi conducere. Fac parte în continuare din familia Steaua, am contract valabil până la sfărşitul sezonului cu echipa mea de suflet şi sper să ne atingem obiectivele propuse. Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele de susţinere”, a declarat Iulian Miu pentru Steaua TV.

Afla mai multe despre: iulian miu 

viewscnt
Articole similare