Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Jose Mourinho, după ce Zidane a preluat-o pe Real Madrid: ”Este perfect. Trebuie să arate cât e de bun acum”

Prima reacţie a lui Jose Mourinho, după ce Zidane a preluat-o pe Real Madrid: ”Este perfect. Trebuie să arate cât e de bun acum”

Real Madrid

Comentarii

Jose Mourinho a negociat cu Florentino Perez revenirea la Real, dar, până la urmă, Zidane este cel care s-a întors pe Santiago Bernabeu. Portughezul a oferit prima reacţie după ce Zizou i-a luat faţa la Real.

Mourinho a fost prima variantă a lui Florentino Perez pentru a restaura ordinea şi disciplina la Real, dar preşedintele trupei blanco s-a lovit de refuzul greilor din vestiar, dar şi de criticile celor din conducere. Astfel, Perez s-a reorientat şi l-a convins pe Zidane să revină la Real.

Zidane este perfect pentru Real Madrid, mai ales datorită lucrurilor pe care le-a făcut acolo în ultimii ani. E perfect pentru mine, pentru Real şi pentru el. Acum trebuie să arate cât este de bun, mai ales cu un proiect nou. Nu sunt dezamăgit că nu sunt în locul lui pentru că nu am vorbit cu nimeni ca să ajung acolo. Sunt fericit pentru el şi pentru Real Madrid”, a spus Jose Mourinho.

12 milioane de euro este salariul lui Zidane la Real Madrid

Afla mai multe despre: mourinhoreal madridzidane 

viewscnt
Articole similare