Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Jurgen Klopp după ce Coutinho a fost vândut la FC Barcelona

Prima reacţie a lui Jurgen Klopp după ce Coutinho a fost vândut la FC Barcelona

Campionate

Comentarii

Jurgen Klopp spune că a făcut tot ce a ţinut de el să-l convingă pe Coutinho să rămână la Liverpool, dar visul jucătorului a fost să ajungă la FC Barcelona. Liverpool a confirmat oficial că a ajuns la un acord pentru transferul lui Coutinho pe Camp Nou. Suma de transfer este de 160 de milioane de euro.

Philippe Coutinho urmează să semneze cu FC Barcelona, un transfer pe care catalanii l-au încercat încă din vară. Liverpool s-a opus atunci, în ciuda ofertelor tentante. Printre cei care au insistat să nu se facă acest transfer a fost Jurgen Klopp, care acum se recunoaşte însă învins.

Managerul lui Liverpool spune că a făcut toate eforturile pentru a-l păstra pe Coutinho, dar jucătorul a fost de neclintit. Klopp susţine că brazilianul i-a transmis că visul său este să joace pentru FC Barcelona şi era o adevărată dramă pentru el dacă transferul nu se realiza:

”Nu este un secret că Philippe a încercat să plece încă din iulie, când Barcelona şi-a manifestat pentru prima dată interesul pentru el. Philippe a insistat pe lângă mine, pe lângă cei din conducere şi chiar pe lângă colegii săi, era disperat să se întâmple acest transfer [...] Vreau să le transmit suporterilor că noi, ca şi club, am făcut tot ce a ţinut de noi pentru a-l convinge pe Philippe că să rămână la Liverpool este la fel de interesant ca un transfer în Spania, dar el a fost 100% sigur că viitorul său şi al familiei sale aparţine de Barcelona. Era visul său şi sun convins că nimic nu-l putea face să se răzgândească”, a declarat Jurgen Klopp pentru site-ul oficial al lui Liverpool.

Afla mai multe despre: jurgen kloppliverpoolfc barcelona 

viewscnt
Articole similare