Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Klopp, după eliminarea din UCL: ”Nu înţeleg ce joacă Atletico, dar învingătorul are dreptate”

Prima reacţie a lui Klopp, după eliminarea din UCL: ”Nu înţeleg ce joacă Atletico, dar învingătorul are dreptate”
Comentarii

Prima reacţie a lui Klopp, după eliminarea din UCL: ”Sunt mândru de elevii mei şi de această călătorie din ultimii ani. Am pierdut, mergem înainte!”

Jurgen Klopp a explicat după meci că formaţia sa a făcut un meci bun, dar că din păcate pentru ei, nu au reuşit să marcheze atât de mult cât şi-ar fi dorit: ”Timp de 95 de minute am jucat senzaţional. Ar fi trebuit să marcăm acel al doilea gol în timpul regulamentar de joc. Am fost indiscutabil echipa mai bună, echipa care a dominat autoritar meciul şi am făcut-o constant. Din păcate nu am reuşit să marcăm atât cât trebuia, apoi am primit golurile pe care le-am primit. Poate dacă nu marcau primul gol, lucrurile arătat altfel şi ei nu mai beneficiau de acel momentum. Trebuie să acceptăm acest rezultat şi asta facem” a spus Klopp, după meci.

Adrian a comis o eroare monumentală în acest meci, una care le-a permis oaspeţilor să egaleze. Klopp nu s-a supărat, ba chiar a încercat să-şi apere elevul după meci: ”Asta este. Când pierzi, o faci mereu din cauza anumitor motive. Să fim serioşi, Adrian ne-a salvat de multe ori de-a lungul timpului. Evident, a făcut o alegere greşită acolo, dar asta este”

”Mă simt mândru şi aşa ar trebui să fiu. Toată lumea trebuie să fie, pentru că ultimii ani în Champions League au fost o călătorie extraordinară. Le-am spus-o şi băieţilor în vestiar, după meci. Ei au făcut un meci excelent...da, e clar că puteam marca mai mult, dar performanţa lor a fost bună. Nu am ce să le reproşez. Am pierdut, mergem înainte” a mai spus Jurgen Klopp, la interviul de după meci.

”Felicitări lui Atletico, ei s-au calificat. Dacă aş spune toate lucrurile pe care le am în minte, aş arăta ca cel mai mare ratat din lume. Nu înţeleg felul în care joacă ei. Nu înţeleg. Dar învingătorul are dreptate” a încheiat Jurgen Klopp

Afla mai multe despre: jurgen kloppliverpool 

viewscnt
Articole similare